Usi pentru industria alimentara – Solutia pentru igiena si calitate

   In ceea ce priveste calitatea si igiena, industria alimentara are standarde foarte ridicate ce trebuie neaparat respectate. Alimentele preparate in hali si laboratoare alimentare urmeaza o serie de cerinte stricte, specifice fiecarui proces in parte. Tocmai de aceea, usile pentru industria alimentara sunt realizate astfel incat sa fie potrivite oricarui spatiu industrial.

   Unele usi pentru industria alimentara sunt compatibile tuturor zonelor alimentare, fiind solutia pentru igiena spatiilor si calitatea ridicata a produselor. Alegerea unei astfel de usi pentru industria alimetara trebuie facuta cu mare atentie, deoarece o usa care nu este compatibila zonei respective poate dauna calitatii produselor.

   O usa industriala aleasa gresit inseamna sa supui spatiul alimentar unui risc destul de ridicat de contaminare bacteriana si nu numai. Ea, fiind nepotrivita, nu mentine conditiile din interiorul spatiului, ceea ce duce la alterarea produselor alimentare.

TechnoMaster, specialisti in usi industriale

   Indiferent de tipul de usa pe care doriti sa il achizitionati, fie ca este o usa pentru industria alimentara, fie ca este usa pentru industria farmaceutica, TechnoMaster va ofera solutii pentru orice usa industriala.

   Specialistii in automatizari va ofera solutii pentru industria alimentara si pentru cea farmaceutica, care respecta toate normele europene de pastrare a igienei. Ele intrunesc toate cerintele cu privire la igiena, la siguranta alimentara si la rezistenta la foc. In plus, ele sunt usor de dezinfectat datorita unei suprafete netede si non-absorbante pe care o au.

Domenii de aplicare pentru usi pentru industria alimentara

   Usile pentru industria alimentara au durata de serviciu indelungata, avand o constructie robusta si stabila. Ele sunt comercializate in forma de usi batante si usi glisante. Aceste usi sunt ideale pentru industria de procesare a alimentelor, pentru centre de distributie si pentru zonele in care exista un flux intens in ceea ce priveste transportul de produse.

   Deoarece sunt compatibile cu o gama variata de spatii industriale, usile industriale alimentare sunt potrivite si pentru abatoare, fabrici de procesare a laptelui, brutarii, depozite alimentare, fabrici de mezeluri si tot ceea ce inseamna spatii din industria alimentara.

Instalarea usilor pentru industria alimentara

   Pentru ca aceste usi industrial alimentare sa isi exercite cu precizie toate atributiile, ele trebuie sa fie instalate corespunzator. Instalarea usilor pentru industria alimentara nu trebuie realizata de catre oricine, ea se impune a fi realizata de catre un specialist. Daca este instalata necorespunzator, o usa industriala alimentara nu mai mentine conditiile din interiorul spatiului si nu mai actioneaza ca o bariera impotriva bacteriilor si a prafului.

   TechnoMaster ofera, pe langa produse de inalta calitate, si servicii de instalare si de service. Echipele de profesionisti ale specialistilor in automatizare va stau la dispozitie oricand pentru instalare, service si mententanta, pentru orice tip de automatizare si nu numai.

   Solutia pentru igiena si calitate, usile pentru industria alimentara si usile pentru industria farmaceutica sunt potrivite pentru orice spatiu industrial. Alegeti usi industriale pentru indeplinirea tuturor conditiilor specifice zonelor alimentare.