Usi de garaj – pentru un design modern al casei

Fiecare tip de amenajare reflecta un anumit tip de personalitate. Fie ca este vorba de decorul interior sau de exterior, acesta spune foarte multe despre cei care locuiesc in spatiile respective. In ceea ce priveste curtea casei, aceasta trebuie sa arate impecabil, garajul fiind un element important din cadrul acesteia.
Daca doriti sa va bucurati de o locuinta moderna, eleganta si confortabila, fiecare element practic si estetic pe care il alegeti trebuie sa fie de cea mai buna calitate. Usile de garaj asigura rezistenta, siguranta in actionare si silentiozitate. Personalizarea usilor de garaj se face in functie de preferinte. Pentru mai mult confort sau pentru un aspect mult mai placut, usile de garaj pot fi echipate cu o serie de accesorii. Actionarea lor se poate realiza atat manual, cat si automat cu telecomanda si motor. Acestea pot fi tip rulou sau sectionale, fiecare model fiind potrivit pentru un anume tip de spatiu.

In topul preferintelor se afla usile de garaj sectionale. Prin comparatie cu celelalte 2 tipuri de usi de garaj, de tip rulou si basculante, cele sectionale au un design mult mai placut, fiind realizate din panouri.

usi de garaj sectionaleGama coloristica le recomanda drept cea mai buna alegere pentru fiecare casa. De asemenea, usii sectionale ii poate fi adaugata o usa pietonala, cu rol estetic si utilitar, deopotriva. Deschiderea si inchiderea usilor de garaj sectionale este foarte silentioasa si se realizeaza vertical, prin culisare in paralel cu tavanul. Au astfel o contributie majora si la eficientizarea spatiului din interiorul sau din exteriorul garajului.