TechnoMaster – usi rapide la cele mai mici preturi !

   Usile industriale cu ridicare rapida sunt realizate din PVC si dupa modul de ridicare sunt impartite in doua categorii:

  • usi rapide cu impachetare
  • usi rapide cu roluire

   Usile industriale rapide cu impachetare sunt cel mai des folosite pentru exterior, iar cele cu roluire in interiorul cladirilor. Mantaua usilor rapide e impartita pe mai multe segmente si se ridica in partea de sus a usii. Usile cu ridicare rapida sunt folosite pentru a izola atat termic, cat si fonic spatiile industriale. Aceste usi previn intrarea in spatiile industriale a insectelor si a pasarilor.

   Usile cu ridicare rapida au fost realizate pentru a se se putea monta in spatii reduse si sunt cel mai des folosite in magazine cu suprafete mari (de tip supermarket, magazine de imbracaminte, reprezentante auto).

   Usi rapide de exterior sunt rezistente la intemperii, fiind solutia optima pentru spatii logistice si industriale in care rapiditatea deschiderii/inchiderii face diferenta: hale de productie, depozite de alimente etc.

   Usile rapide de interior izoleaza spatiile de frig sau caldura puternica, noxe sau alte elemente care perturba activitatea din locurile respective si separa fara a obstructiona liniile de productie sau zonele de depozitare. Usile rapide de mari dimensiuni sunt destinate interioarelor foarte mari precum hangare de aeroport, santiere navale, spatiile unde se doreste facilitarea accesului utilajelor.

   Acestea sunt echipate cu dispozitive de siguranta, iar in cazul unei pene de curent sau prin apasarea butonului rosu de urgenta dispozitivul de siguranta deschide automat usa, permitand o evacuare sigura si rapida.

Intrati acum pe site-ul nostru pentru a vedea toate categoriile de usi rapide:

  • Usa rapida cu roluire – este destinata incaperilor cu trafic intens. In functie de amplasarea acestora si a necesitatile patrunderii luminii se poate opta sa fie integral/permanent transparente sau opace;
  • Usa rapida cu impachetare – acest model de usi sunt rezistente la conditiile meteo nefavorabile si fac fata cu brio la diferentele de temperaturii;
  • Usa rapida spirala – sunt caracterizare de tehnologia de infasurare fara atingere si foaie de usa cu suprafata nateda, fabricata din aluminiu, caracteristici ale unui design industrial modern. Usile rapide spirala prezinta profile cu pereti dubli si cu izolare termica ridicata, datorita lamelelor izolate termic si a izolatiilor laterale si inferioare suplimentare.
  • Usa rapida turbo spirala – prezinta o excelenta izolare termica si fonica. Acest model de usa rapida este extrem de robusta si are o durata lunga de viata. In functie de necesitatea clientului, usii i se pot atasa ferestre sau pot fi incluse profile transparente. In cazul unei caderi de curent, usa se va deschide cu ajutorul unei manete. Actionarea manetei de mana, integrata in cadru, va elibera frana de motor pentru a deschide usa.

   Va asteptam pe site-ul nostru pentru mai multe informatii si suport tehnic!