Sistem antiparcare SIU Box

   Blocator loc de parcare eficace, usor de folosit si accesibil – in mai putine cuvinte sistem antiparcare SIU Box. TechnoMaster nu se dezminte si continua sa va puna la dispozitie cele mai noi si mai bune produse ale sale.

 

   Sistemul antiparcare SIU Box este un blocator parcare fabricat din material zincat rezistent, de foarte buna calitate. Designul inovator il face usor de integrat in orice parcare, aducand, totodata, si un aspect placut.

 

   SIU Box este usor de manevrat, montarea si demontarea sa fiind foarte rapide. Aceasta caracteristica inseamna scurtarea timpului petrecut in parcare, mai ales in conditii de trafic intens sau in cele de vreme nefavorabila.

Structura SIU Box

   Structura acestui blocator loc parcare este una foarte stabila, fiind compus din 3 brate care se prind unul de altul cu 4 holsuruburi si 4 dibluri cu diametrul de 12 mm. Unul dintre aceste brate are lungimea de 465 mm si este fixat in asfalt, iar celelalte doua ( 465 cm si 348 mm) sunt mobile, fiind cele care, prin miscarea pozitiei, pun blocatorul la treaba.

Schita SIU Box

   La montare cele doua brate mobile se fixeaza in forma unei piramide, formand un unghi de 60 de garde, si se blocheaza cu lacatul, pentru a impiedica ocuparea locului de parcare proprietate personala. La demontare tot cele doua brate mobile se pliaza pe orizontal si se incuie cu lacatul pentru a permite accesul autovehicolului in locul de parcare. Inaltimea blocatorului, atunci cand este montat, este de 415 mm.

 

   Cand este demontat, sistemul SIU Box are urmatoarele dimensiuni: lungime 465 mm, latime 98 mm si inaltime 47 mm.

 

   Sistemul antiparcare SIU Box este livrat impreuna cu lacatul si cu suruburile de prindere, pentru ca instalarea lui sa poata fi realizata de catre oricine.

 

   Acest sistem antiparcare este disponibil in trei modele:

   Sistem antiparcare SIU Box ZA

   Sistem antiparcare SIU Box ZG

   Sistem antiparcare SIU Box ZN

 

   Toate cele trei modele sunt realizate din material zincat, singura diferenta dintre acestea fiind culoarea pe care o au. SIU Box ZA si SIU Box ZG sunt vopsite in camp electrostatic cu vopsea alba si, respectiv, galbena.

Sistem antiparcare SIU Box

SistemSIU-Box-youtube