Alegeti sisteme parcare cu plata de pe noul site Taxare-parcare

taxare parcare

   Technomaster a lansat de curand un nou site, Taxare-parcare.ro, pentru persoanele care isi doresc sa achizitioneze sisteme de parcare cu plata. Aceste sisteme reprezinta solutii moderne si inovative prin care traficul dintr-o parcare este gestionat optim.

   Daca veti accesa site-ul Taxare-parcare.ro veti afla ca puteti alege sistemul dorit dintr-o gama larga de astfel de produse. Astfel, exista sisteme de parcare cu plata cu tichete, cu jetoane, cu carduri, prin SMS sau prin recunoasterea numarului de inmatriculare.

Sisteme de parcare cu tichete si jetoane, modalitati simple de plata

   Poate cele mai utilizate tipuri de sisteme de parcare sunt cele care functioneaza prin intermediul tichetelor si al jetoanelor. Atat jetonul, cat si tichetul sunt eliberate de o unitate de intrare, ca mai apoi sa fie verificate de un cititor de astfel de elemente. Prin aceste modalitati, timpul petrecut in parcare este mai scurt, iar protectie este garantata.

Cardurile, solutia pentru o plata rapida

   Un alt mijloc de plata a parcarii este prin intermediul cardurilor. Sistemele de plata parcare cu carduri sunt cel mai des utilizate in parcarile firmelor, angajatii beneficiind de carduri refolosibile sau nu. In cazul utilizarii cardurilor, prezenta operatorului uman nu mai este necesara.

Sistemele de parcare prin SMS si cu camere video, metodele viitorului

   Cele mai noi modalitati de plata a stationarii intr-o parcare sunt sistemele de parcare prin SMS si sisteme de plata parcare cu camere video. Primele dintre ele sunt usor de utilizat, functionand cu ajutorul unui software. Cu trimiterea unui SMS aveti asigurat locul de parcare.

   De cealalta parte, sistemele de parcare cu camere video sunt mult mai moderne si functioneaza prin intermediul unui sistem special. Acesta este prevazut cu o camera de supraveghere video, care fotografiaza numarul de inmatriculare si il identifica intr-o vaza de date.

Taxare-parcare.ro, locul in care gasiti sisteme de parcare cu plata la preturi mici

   Pe site-ul Taxare-parcare.ro gasiti sisteme de parcare performante, eficiente, cu un design placut. Producatorii acestor sisteme utilizeaza materiale rezistente, calitative si pun pret pe nevoile utilizatorilor. Alegeti sisteme parcare cu plata de pe Taxare-parcare.ro!