Qntra.ro – proiect de seama marca Technomaster!

sistem plata parcare qntra

    Qntra.ro proiect nou pentru TechnoMaster, reprezinta o evolutie deoarece ofera utilizatorilor o noua experienta in ceaa ce priveste sistemele automate, siguranta si confort. Prin parteneriatul cu Qntra, oferim solutii unice de control asupra parcarilor publice sau private punand la dispozitie diferite modele moderne de plata sigure pentru spatiile de parcare.

    Sisteme plata parcare Qntra se ridica la un nivel nou prin design modern, fiabilitate pe termen lung, materiale rezistente si manevrarea facila a diferitelor unitati componente.

    Mai pe larg este vorba de sistem plata parcare compus din:

  • unitate de intrare,
  • o unitate de iesire,
  • o unitate automata de plata
  • un terminal de validare.

Un singur sistem, mai multe functii

    Sistemul automat plata parcare Qntra ofera control acces eficient in cadrul parcarilor si gestioneaza riguros iesirile si intrarile avand grija ca ordinea in parcare sa nu fie deranjata de cei care nu vor sa respecte o organizare eficienta.

Componente specifice pentru o functionare ca la carte

    Dupa cum am precizat mai sus, sistemul automat plata parcare Qntra este compus dintr-o unitate de intrare care  reprezinta un dispozitiv performant care este plasat la intrarea in incinta unei parcari si functioneaza pe baza de tichete, eliberate fie prin apasarea unui buton, fie automat. Unitate de iesire este un terminal amplasat la iesirea din parcari, care are rolul de scanare a tichetului.

    Unitatea care permite plata accesului in parcare este unitatea automata de plata. Aceasta  accepta ca modalitati de plata atat monezile, cat si bancnotele si SMS-urile.
Ultima componenta si nu cea din urma este terminalul de validare Qntra avand ca rol,validarea tichetului de parcare.Asa functioneaza un sistem plata parcare Qntra, fie automat, fie cu recunoasterea placutelor de inmatriculare.

    In cazul unui sistem plata parcare cu operator uman, plata se face prin intermediul unei persoane. Aceste sisteme sunt potrivite pentru parcarile mici si medii si necesita costuri reduse.

Qntra.ro, locul unde gasiti mai mult decat va asteptati!

    Acum, qntra.ro este proprietatea Technomaster, un proiect la inceput de drum care se va dezvolta punand pret pe nevoile utilizatorilor si se va adapta la noile tendinte de siguranta si confort!