Sistem antiparcare SIU Box, paznicul parcarii

   Multi sunt cei care s-au saturat sa-si gaseasca locul de parcare ocupat abuziv de catre necunoscuti. Pentru ca situatiile acestea sa se diminueze si cu speranta de a le face sa dispara total, TechnoMaster a realizat sistemul antiparcare SIU Box, un blocator loc parcare ce iti ofera certitudinea ca doar tu vei fi cel care parcheaza in locul tau de parcare.

 

   Cu un design inovativ si elegant, SIU Box va adauga un plus aspectului zonei in care este amplasat in timp ce isi va face meseria de a va proteja locul de parcare privat. Desi pare fragil, sistemul antiparcare este foarte rezistent, fiind format din trei brate conectate intre ele prin 4 holsuruburi si 4 dibluri.

Componente si sistem de inchidere

   Unul dintre aceste trei brate este fix, fiind si cel care fixeaza blocatorul, iar celelalte doua sunt mobile. Atunci cand este deschis, SIU Box formeaza o piramida cu inaltimea de 415 mm, unghiul dintre cele doua laturi mobile fiind de 60 de grade. Cand este inchis inaltimea de 47 mm permite autoturismului sa treaca pe deasupra lui cu usurinta.

 

   In ceea ce priveste instalarea acestui blocator loc parcare, acesta este un proces rapid si usor de realizat de catre oricine. Cand este achizitionat, are incluse suruburile de prindere, singurul lucru de care mai aveti nevoie este o bormasina cu ajutorul careia sa dati gauri in asfalt pentru a fixa blocatorul.

 

   Pentru a satisface o gama larga de pretentii, sistemul antiparcare SIU Box are 3 modele: SIU Box ZA, SIU Box ZG si SIU Box ZN. Toate cele trei modele sunt realizate din material zincat si au accelasi inaltime (415 mm) si mod de functionare. Modelul SIU Box ZN nu este vopsit in nicio culoare, el avand nuanta naturala a materialului din care este realizat. SIU Box ZA si SIU Box ZG sunt vopsite in camp electrostatic cu vopsea alba (ZA) si vopsea galbena (ZG).

 

   Indiferent de modelul ales, cand utilizati sistemul antiparcare SIU Box puteti fi siguri ca locul dumneavoastra de parcare este ocupat doar de catre dumneavoastra sau de catre cine doriti dumneavoastra. Nu veti mai avea suprize neplacute cand va intoarceti acasa dupa o zi de munca obositoare sau dupa un concediu cu familia.