Perdele hale industriale: la ce servesc?

   Perdele hale sunt perdele PVC care se monteaza in hala de productie cu ajutorul carligelor. Indiferent de dimensiunea intrarii sau de inaltimea tavanului, puteti monta o astfel de perdea in cel mai simplu mod!

De ce sa alegeti perdele hale?

   O hala industriala este o cladire cu suprafata foarte mare. Ea poate servi la depozitare, la realizarea anumitor operatii de productie, mecanice, de manipulare, de montare sau de reparatie.

   Este necesar ca activitatile care au loc intr-o hala sa se desfasoare intr-un mediu izolat fonic si izolat de praf. In acelasi timp, montarea unei usi la hala poate ingreuna munca lucratorilor, necesitand manevre continue de inchidere-deschidere, fiind miscata de curentul creat sau producand zgomote. In toate aceste situatii, recomandam montarea de perdele hale la intrarea in spatiile largi destinate diferitelor activitati profesionale!

Avantaje perdele hale

   Perdele hale sunt o solutie eficienta de compartimentare. Ele sunt transparente dar pot fi alese si in functie de culoare. Pentru a alege culoarea dorita, consultati-va cu specialistii nostri in domeniu. Ei va pot sugera culori adecvate la toate tipurile de perdele in functie de specificul zonei. De asemenea, vi se poate recomanda un anumit sistem de prindere, facilitand tranzitul intre hala si alte corpuri de cladiri sau alte camere.

   Perdele hale transparente sau colorate in diferite moduri permit izolarea eficienta a halei, pastrand impresia de deschidere si garantand accesul usor si rapid, dinauntru in afara si invers. Indiferent de intensitatea tranzitului din timpul zilei, va garantam ca aceste perdele din PVC nu se deterioreaza, nu se rup si nu lasa urme nedorite persoanelor sau utilajelor aflate in tranzit.

   Folosind aceste perdele hale va puteti bucura de un mediu curat si bine izolat in hala, imbunatatind rezultatele muncii. Perdelele pentru hale reprezinta un factor de siguranta in orice cladire de productie, fiind indispensabile activitatilor in care sunt rezultate aschii, particule fine sau diferite mirosuri ale substantelor chimice.

Unde gasiti perdele pentru hale de cea mai buna calitate?

   Daca decideti sa achizitionati o perdea pentru hala, tot ce trebuie sa faceti este sa cereti oferta dorita pe site-ul nostru, technomaster.ro, o platforma de comunicare cu specialisti in alegerea si montarea de perdele din fasii PVC industriale pentru hale.