Perdele despartitoare pentru in zona in care lucrati

   Perdele despartitoare sunt perdele separare spatii de lucru din orice cladire industriala. O hala de productie, o cladire de depozitare sau o institutie, toate au nevoie de perdele despartitoare pentru a compartimenta eficient incaperile, scutind totodata tipul de tranzit.
De ce aveti nevoie de perdele despartitoare?

   Daca lucrati in sectorul industrial, cu siguranta v-ati confruntat cel putin odata cu particule de praf nedorite sau particule rezultate din activitati de polizare sau taiere. Aparent inofensive, acestea ajung in timp sa se depuna pe mobilier, pe uniforme, inclusiv pe materiale si produse care trebuie sa fie curate.

   Alegand perdele material plastic, veti scapa de aceste probleme! Aceste perdele PVC separatoare izoleaza camera de restul cladirii sau de exterior, mentinand aerul cat mai curat in zona de lucru.

Avantajul perdele despartitoare fata de usi separatoare

   Desi usile sunt o solutie eficienta de izolare, exista o serie de activitati care implica tranzitul frecvent.

   Tranzitul se face atat de catre personal autorizat – dintr-o incapere in alta – cat si cu motostivuitoare, carucioare sau masini de curatat podele.

Cladirile industriale sunt in special supuse acestor tipuri de tranzit, datorita conditiilor de lucru si a activitatilor desfasurate.

Prin instalarea unor usi intre diferite compartimente sau camere ale respectivei cladiri, traficul ar fi ingreunat. Ca urmare, perdele despartitoare din PVC reprezinta o solutie practica si o alegere inteligenta.

Structura rezistenta

   Fasii PVC sunt benzile din care sunt compuse aceste perdele despartitoare industriale si se remarca prin rezistenta, simplitate si sistem practic de agatare, pe baza de carlige. Carligele de prindere pot fi fabricate din PVC sau din inox. Datorita flexibilitatii, benzile perdelelor despartitoare rezista la un numar nelimitat de treceri, atat de persoane cat si de utilaje, garantand in acelasi timp lipsa zgarieturilor.

   Va recomandam cu incredere montarea unei perdele PVC cu rol in despartirea spatiilor de lucru din zona industriala. Acestea pot fi fabricate pe dimensiunile dorite, avand sistem de deschidere culisant sau sistem fix de prindere.

 

Pentru a afla mai multe despre perdele despartitoare, va recomandam site-ul technomaster.ro unde veti gasi produse de calitate superioara, consiliere telefonica si manopera rapida si eficienta.