Ergoclamp – blocator roti auto

   Blocator roti auto Ergoclamp este un blocator pentru rotile autovehicolelor cu jante de la 12 la 22 inchi. Acest blocator este proiectat ergonomic si optimizat pentru o gama larga de anvelope uzuale ce echipeaza jante de 12 la 22 inchi.

 

   Componentele blocatorului Ergoclamp sunt sudate in camp protector argon, iar apoi sunt vopsite in camp electrostatic la 200 grade Celsius cu vopsea pulbere de exterior. La cerere, inainte de vopsire, acestea pot fi electrozincate chimic, pentru o protectie mai ridicata impotriva ruginii. Pentru o durata mai indelungata de functionare, se poate opta pentru o zincare la cald inaintea vopsirii in camp electrostatic.

 

   Piesa centrala a blocatorului Ergoclamp este o tabla de 350x200x2 mm, cu margini de 40 mm, indoite la 90 grade. Aceasta protejeaza suruburile de prindere ale jantei autovehicolului impotriva desfacerii neautorizate. Pe interiorul acestei table, sunt sudate intre ele 3 tevi rectangulare la 120 grade.

 

   Una dintre aceste tevi are dimensiunea de 40x40x4 mm. Prin ea culiseaza bratul detasabil de fixare al blocatorului din teava rectangulara de 30x30x2 mm. Acesta este prevazut cu mai multe gauri pentru a se putea ajusta prinderea blocatorului pe mai multe dimensiuni de anvelope.

 

   Celelalte doua tevi rectangulare au dimensiunea de 30x30x2 mm si sunt sudate fix de piesa centrala pentru modelele FIX si COM, sau prin tevi reglabile, pentru modelele REG si UNI. Aceste tevi reglabile au mai multe gauri pentru a ajusta prinderea blocatorului in functie de latimea anvelopei. Prinderea acestor tevi reglabile de blocatorul Ergoclamp este realizata cu ajutorul unor suruburi speciale. Aceste suruburi au prinderea din interior spre exterior si piulite cu protectie, sudate.

 

Modelele blocatorului pentru roti auto Ergoclamp

   Sunt doua modele de dispozitive de blocare: cu cheie tubulara “CT” sau cu cheie tip Euro “CE”. Acestea sunt interschimbabile si se monteaza pe piesa principala a blocatorului cu suruburi cu cap bombat cu prindere cu piulite speciale din interior.

 

   Pentru a satisface o gama larga de cerinte, blocatorul Ergoclamp are mai multe modele:

  • Ergoclamp FIX
  • Ergoclamp COM
  • Ergoclamp REG
  • Ergoclamp UNI

 

 

   Ergoclamp FIX este un blocator cu dimensiuni fixe, proiectat pentru a fi compatibil cu cea mai uzuala anvelopa.

   Ergoclamp COM este un blocator cu dimensiuni fixe pentru o gama larga de roti.

   Ergoclamp REG este un blocator cu dimensiuni reglabile, fiind compatibil cu o gama larga de roti.

   Ergoclamp UNI este un blocator cu dimensiuni reglabile, compatibil cu roti cu jante cu dimensiuni cuprinse intre 12 si 22 inchi.

 

   Dimensiunile interioare fixe, dar si cele reglabile, au fost calculate si realizate astfel incat sa fie compatibile cu cele mai uzuale anvelope ce echipeaza jantele autovehicolelor din Europa si, poate, din intreaga lume.

Blocator roata auto Ergoclamp CE

Blocator roata auto Ergoclamp CT

blocator-roata-auto-ergoclamp-cheie-euroblocator-roata-auto-ergoclamp-cheie-tubulara