Cum setam o usa de garaj sa se deschida automat

Usile de garaj cu sistem de actionare manuala nu pot fi programate sa se deschida la 7.30, 8.30 etc, deoarece nu beneficiaza de alimentare cu curent electric si nici de baterii.Cand achizitionati o usa de garaj, aceasta va fi programata de catre specialistii care o vor monta, insa trebuie sa cunoasteti si dumneavoastra modalitatea de setare a usii. Usa poate fi setata sa recunoasca nu numai ora 7:30. De asemenea, candva va veti lua concediu, iar atunci usa trebuie sa fie programata sa nu se mai deschida, lasand musafirii nepoftiti sa intre cand dumneavoastra sunteti departe de casa.usi garaj automatizate

De aceea, daca specialistii care va monteaza usa nu va arata ce trebuie facut pentru a seta sau reseta o usa de garaj, va invitam sa cititi mai departe. Diferite usi de garaj inseamna diferite modalitati de setare a usilor; aceasta inseamna ca trebuie sa dati atentie producatorului usii si sa cititi cartea tehnica a usii achizitionate.

Insa exista o modalitate mult mai simpla pentru cei care cumpara usi de garaj de la producatori de renume. Compartimentul motor al acestor usi vine nu doar cu un buton de deschidere-inchidere, ci cu cateva butonase, care mai de care mai atractive. Aceste butoane au functii diferite, una dintre aceste functii fiind cea de invatare a proprietarului despre cum sa seteze usa. Este necesar ca usile de garaj sa aiba modalitati diferite de setare, pentru a nu permite hotilor care stiu cum functioneaza o usa creata de un anumit producator sa o deschida.