Cortina rezistenta la foc – Solutia pentru delimitarea spatiilor industriale

   Spatiile industriale trebuie sa respecte anumite conditii pentru ca productivitatea activitatilor intreprinse in interiorul lor sa fie cat mai ridicata. In ceea ce priveste securitatea la incendii, o cortina rezistenta la foc reprezinta modalitatea cea mai buna pentru protectie si siguranta.

   Formate din fasii PVC, aceste cortine rezistente la foc asigura circulatie libera si vizibilitate in interiorul spatiilor in care sunt amplasate. O banda din PVC rezistent la foc are, de obicei, transparenta de peste 80%, oferind vizibilitate mare in spatiile in care este montata o cortina antifoc.

Protectie antifoc cu fasii PVC flexibile

   PVC-ul este un material care, prin structura lui, este foarte flexibil. Cortinele rezistente la foc confectionate din PVC asigura fluidizarea traficului, iar, in acelasi timp, ofera vizibilitate in interior.

   Flexibilitatea acestor cortine antifoc reprezinta si o siguranta privind protectia personalului si a utilajelor care le tranziteaza. Ele au margini rotunjite, evitand astfel producerea de acctidente in spatiile industriale sau comerciale in care sunt folosite.

De ce sa alegeti o cortina rezistenta la foc?

   Sunt mai multe motivele pentru care utilizarea unei cortine rezistente la foc este benefica activitatilor din interiorul saptiilor in care sunt amplaste, insa motivul principal este protectia la incendii. Fiecare model de cortina antifoc este realizat urmand instructiunile de siguranta la foc recomandate de Uniunea Europeana, indeplinid diferite functii necesare pentru asigurarea protectiei.

   Un alt motiv pentru care cortinele rezistente la foc sunt recomandate este materialul flexibil din care sunt confectionate. Benzile din PVC sunt flexibile si au marginile rotunjite, fiind potrivite pentru evitarea accidentarii personalului sau al utilajelor.
Vizibilitatea mare pe care cortinele antifoc o asigura reprezinta un alt motiv pentru care achizitionarea lor ofera satisfactii. Datorita acestei caracteristici, procentul accidentelor realizate la locul de munca a scazut semnificativ.

   Montajul facil si ingrijirea minimala de care au nevoie este un motiv final pentru utilizarea unei cortine rezistente la foc. Ele au un sistem de prindere din metal rezistent care ofera usurinta in montaj, iar curatarea este realizata doar printr-un simplu jet de apa.

   Calitatea cortinei antifoc inseamna productivitate mare cu costuri mici. Alegeti o cortina rezistenta la foc pentru a asigura protectie la incendiu, vizibilitate si siguranta pentru tot ce inseamna spatiu industrial sau comercial.