Conditii optime de lucru si trafic lejer cu perdele industriale

   Spatiile industriale trebuie sa respecte anumite criterii pentru a putea fi compatibile cu munca ce se desfasoara in interiorul lor. De obicei, traficul este destul de intens in aproape orice zona industriala, tocmai de aceea trebuie create conditii de trafic lejer. Pentru fluidizarea traficului si pentru crearea unui spatiu de lucru corespunzator sunt utilizate perdele industriale.

   Atunci cand vorbim de perdele industriale ne referim la izolare termica, izolare fonica si izolare impotriva micribilor. In acelasi timp, structura acestor perdele industriale face ca traficul sa fie unul lejer, evitand ambuteiajele. In plus, daca optati pentru perdele transparente, vizibilitatea oferita are si ea un aport deosebit in fluidizarea traficului si evitarea accidentelor.

Structura perdele industriale

   Perdelele sunt formate din fasii din PVC prinse in partea de sus de o sina. Latimea fasiilor poate avea dimensiuni cuprinse intre 150 mm si 400 mm, iar grosimea lor poate avea 2 mm, 3 mm sau 4 mm. Perdelele industriale pot fi colorate sau transparente. Fasiile din PVC pot avea orice culoare RAL, fiind potrivite oricarui design, iar cele transparente sunt benefice atunci cand se doreste o vizibilitate cat mai mare in interiorul diferitelor spatii industriale.

   Usor de inlocuit in cazut deteriorarii, orice fasie parte componenta a perdelei industriale poate fi utilizata la temperaturi de pana la -5° C in varianta standard si pana la -25° C in varianta anti-inghet.

   In functie de aspect, fasiile pot fi netede sau pot avea striatii / nervuri. Indiferent de forma si de aspect, perdelele industriale actioneaza ca o bariera, impiedicand patrunderea prafului si a fumului.

Avantajele utilizarii perdelelor industriale

   Utilizarea unor perdele industriale in spatiile in care productia este realizata in cantitati foarte mari are unele avantaje de necontestat:

  • separa spatiile si protejeaza de efectele daunatoare ale prafului, mirosurilor, fumului si zgomotului;
  • reduc pierderile de caldura din timpul tranzitului deoarece fasiile din PVC permit trecerea rapida si pe dimensiunea exacta a vehiculului / persoanei;
  • -permit inchiderea oricarui tip de gol, indiferent de dimensiuni, mentinand luminozitatea in interiorul oricarui spatiu;
  • -are doua tipuri de prindere: fixa si mobila;
  • fluidizeaza traficul, evitand aglomeratiile.

   Aceste avantaje sunt de ajuns pentru a va face sa alegeti perdele PVC industriale care sa asigure conditiile optime in orice zona industriala. TechnoMaster va pune la dispozitie o gama larga de dimensiuni si culori pentru aceste perdele industriale pentru a satisface toate cerintele doritorilor.

Dezavantajele utilizarii perdelelor industriale

   Fiind un separator destul de eficient, perdelele industriale prezinta si ele cateva dezavantaje:

  • -nu au inchidere etansa;
  • -diferenta de temperatura pe care o pot mentine intre 2 spatii industriale este de 18° C.

   Perdelele industriale sunt recomandate a fi utilizate in orice spatiu industrial a carei temperatura nu depaseste -5° C (varianta standard), respectiv -25° C (varianta anti-inghet). Ele pot avea orice dimensiune, iar fasiile constituente pot fi schimbate cu usurinta atunci cand se deterioreaza sau se rup.

   Apelati la TechnoMaster, specialistii in automatizari, pentru a va recomanda perdele industriale potrivite spatiului dumneavoastra!