Blocator roti auto Ergoclamp

   In mod clar, blocatoarele de roti nu sunt ceea ce soferii isi doresc cel mai mult. Insa, dintr-o gama larga de astfel de produse, blocator roti auto Ergoclamp este alegerea soferilor deoarece acestea isi fac treaba fara sa deterioreze intr-un fel sau altul autovehicolele.

 

   Atunci cand cineva parcheaza intr-un loc privat sau public si intarzie mai mult decat ii permite legea, apare momentul ala in care trebuie sanctionat intr-un fel sau altul. Blocator roti auto se foloseste pentru astfel de situatii, in care nu isi doresc multi sa fie.

   Intrebarile urmatoare ar fi : cum sa fie blocatorul? Ce dimensiune? Sa fie fix sau reglabil? Cu cheie tubulara sau cu cheie Euro? TechnoMaster s-a gandit la toate aceste detalii si a realizat blocatorul Ergoclamp.

 

   Blocatorul Ergoclamp este un blocator proiectat ergonomic si optimizat pentru o gama larga de anvelope uzuale, ce echipeaza jante de 12 la 22 inchi. Ca modele fixe sunt Ergoclamp FIX si Ergoclamp COM, iar ca modele reglabile sunt Ergoclamp REG si Ergoclamp UNI.

 

   Ergoclamp FIX este un blocator cu dimensiuni fixe, proiectat pentru a fi compatibil cu cea mai uzuala anvelopa. Ergoclamp COM este un blocator cu dimensiuni fixe pentru o gama larga de roti. Ergoclamp REG este un blocator cu dimensiuni reglabile, fiind compatibil cu o gama larga de roti. Ergoclamp UNI este un blocator cu dimensiuni reglabile, compatibil cu roti cu jante cu dimensiuni cuprinse intre 12 si 22 inchi.

 

   Toate piesele blocatorului pentru roti Ergoclamp de la TechnoMaster sunt sudate in camp protector argon si vopsite in camp electrostatic la 200 grade Celsius cu vopsea pulbere de exterior. Pentru o mai buna protectie impotriva ruginii, inainte de vopsire pot fi electrozincate chimic, iar pentru o durata mai lunga de viata, tot inaintea vopsirii, pot fi zincate la cald.

 

   In ceea ce priveste dispozitivele de blocare, Ergoclamp are doua astfel de sisteme: cu cheie tubulara “CT” sau cu cheie tip Euro “CE”. Acestea sunt interschimbabile si se monteaza pe piesa principala a blocatorului cu suruburi cu cap bombat cu prindere cu piulite speciale din interior.

 

   Dimensiunile interioare fixe, dar si cele reglabile, ale blocatorului de roti auto Ergoclamp de la TechnoMaster au fost calculate si realizate astfel incat sa fie compatibile cu cele mai uzuale anvelope ce echipeaza jantele autovehicolelor din Europa si, poate, din intreaga lume.