Automatizare porti cu TechnoMaster

   Tehnologia, care este intr-o continua dezvoltare, si inovatia fac tot mai multa lume sa apeleze la automatizari de tot felul pentru a-si usura activitatile din fiecare zi. Promotorii unui stil de viata luxuriant apeleaza si la automatizari porti deoarece si-au dat seama ca, pe langa aspectul placut, acestea sunt si foarte practice.

   Atunci cand ai un stil de viata care nu iti permite sa irosesti minute bune stand la cozi sau asteptand sa se deschida o poarta, iei decizii care iti salveaza o buna parte din timp. Sau poate ca esti o persoana care nu vrea sa iasa iarna in frig pentru a deschide sau a inchide portile. Pentru astfel de persoane, dar si pentru cele care au nevoie sa se simta siguri in propria casa au fost realizate serviciile de automatizari porti.

   Modalitati de automatizare porti

   Atunci cand iei decizia de a-ti automatiza portile, trebuie sa stii ca exista numeroase metode de automatizare. Exista kit-uri realizate pentru fiecare tip de poarta, iar motoarele care actioneaza portile sunt si ele de mai multe feluri: cu brat linear, cu brat articulat sau motor ingropat.

   De asemenea, sunt mai multe modalitati prin care poti sa actionezi portile atunci cand vrei sa le deschizi sau sa le inchizi. Unele automatizari porti sunt manevrate cu ajutorul telecomenzii, iar altele prezinta senzori de miscare care fac portile sa se deschida atunci cand simt miscare in jurul lor. Exista si kit-uri care permit o deschidere partiala a unei porti pentru a permite accesul pietonal.

   Pe langa sentimentul de siguranta, automatizarile de porti ofera si o oarecare comoditate. Cand ajungeti acasa dupa o zi lunga la serviciu sau atunci cand afara este iarna si frig, automatizari porti iti ofera posibilitatea sa deschizi intrarea casei cu doar o apasare de buton. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, exista pe piata numeroase sisteme kit compatibile cu toate tipurile de porti.

   TechnoMaster- solutia in automatizare

   TechnoMaster iti ofera o varietate de astfel de sisteme kit, care au motoare lineare sau cu brat articulat si, pentru un aspect cat mai placut, motoare ingropate. Technomaster este producator si distribuitor de automatizari de toate felurile. Automatizarile care sunt puse la dispozitie de TechnoMaster sunt create atat pentru portile amplasate in zonele industriale sau in cele rezidentiale, cat si pentru usile de garaj.

   Sistemele kit din gama automatizari porti TechnoMaster sunt alcatuite din motoare care actioneaza portile, fotocelule, receptor radio, telecomanda, lampa de semnalizare, iar, in functie de nevoile fiecaruia, pot fi accesorizate cu alte produse folosite in automatizari porti de orice fel.

   Motoarele sunt de mai multe feluri, avand puteri diferite. Ele sunt realizate pentru a fi compatibile cu o varietate de porti care au canate de toate dimensiunile si greutati variate. Telecomenzile sunt si ele de mai multe tipuri, avand doua sau mai multe canale si actionand la diverse frecvente.

   Automatizari porti, chiar daca la inceput parea un moft, a devenit o parte din stilul de viata al multor persoane. Nu putem spune ca sunt indispensabile, dar in mod sigur ele sunt un lucru util si necesar din viata de zi cu zi.