Un ajutor in industrie – automatizari porti industriale

   Industria este unul dintre sectoarele principale ale oricarei tari. Deoarece aceasta este intr-o continua dezvoltare, si ea are nevoie, la randul ei, de ajutor care sa-i faciliteze productia si sa o ajute in dezvoltarea sa. Printre multitudinea de echipamente automate care ajuta propriu-zis in productie, industria apeleaza si la altfel de automatizari. Automatizari porti industriale este una dintre acestea.

   Pentru a diminua pierderile de timp si efortul uman depus pentru deschiderea si inchiderea portilor, automatizari porti industriale este disponibil pentru orice fel de firma sau fabrica. Aceasta facilitate este accesibila tuturor firmelor, indiferent daca fac parte din industria grea sau din cea usoara. Prin automatizare, efortul uman depus pentru deschiderea portilor industriale este redus la accesarea unei telecomenzi.

   Automatizarea portilor industriale isi arata utilitatea mai ales in timpul iernilor, atunci cand majoritatea portilor manuale necesita mult efort si munca fizica pentru a fi deschise. Prin automatizare, aceasta munca poate fi uitata. Si daca luam in considerare si lungimea si greutatea portilor industriale, automatizarea poate fi considerata mai mult decat benefica.

   Toate mecanismele de actionare ale portilor industriale sunt foarte sigure si functionarea lor este foarte silentioasa. Automatizari porti industriale ofera o deschidere si o inchidere rapida si usoara a portilor printr-o singura apasare de buton. Motorul care actioneaza portile este actionat prin intermediul unei telecomenzi, care, prin unde radio, transmite semnale catre acesta pentru a-l deschide.

   Sistemele kit de automatizari porti industriale oferite de TechnoMaster sunt compuse din motoare care actioneaza portile, lampa de semnalizare care transmite semnale luminoase la deschiderea si inchiderea portilor, telecomanda si receptor radio, care trimit semnale catre motoare pentru a deschide portile. In functie de nevoi, pot fi adaugate accesorii cum sunt antena de receptie pentru a mari distanta de transmisie a semnalelor radio de la telecomanda, lant pentru a spori siguranta, carcasa pentru protectia motorului si multe altele.

   Desi initial au fost vazute ca un moft, automatizari porti industriale au aratat ca nu este deloc asa si ca automatizarea portilor ajuta atat la dezvoltarea industriei, cat si la buna functionare a proceselor de productie care au loc in firme si fabrici.