Separa-zone.ro – solutii pentru delimitare spatii!

   Separa-zone.ro este cel mai nou site in care gasiti solutii pentru delimitare spatii! TechoMaster vine in intampinarea zonelor industriale cu solutii eficiente pentru delimitare si separare spatii prin lansarea site-ului Separa-zone.ro.

   Spatiile industriale au nevoie de usi, perdele sau copertine care delimiteaza anumite zone care trebuie separate de celelalte.

Usi pentru inchidere ermetica

   Usile sunt un element important in inchiderea si delimitarea unui spatiu. Ele ofera garantia ca spatiul inchis este izolat termic si fonic si ca sunt pastrate conditiile de igiena din interior.

   Aceste usi pot fi antifoc sau frigorifice. Primele au rezistenta ridicata la foc si fum, iar ultimele sunt potrivite in spatii industriale alimentare deoarece pastreaza termperatura constanta.

Perdele PVC pentru orice spatiu industrial

   In ceea ce priveste perdelele PVC, ele sunt cele mai cautate produse pentru delimitarea spatiilor. Perdele PVC sunt confectionate din fasii PVC, realizate astfel incat sa nu raneasca personalul sau sa zgarie masinariile. La randul lor, si aceste perdele PVC pot fi antifoc sau frigorifice.

   Perdelele PVC antifoc sunt rezistente la foc si la gazele emanate in timpul unui incendiu, reprezentand o protectie pentru personal si pentru produse, iar perdelele PVC frigorifice au grija ca schimbul de temperatura intre doua zone sa fie cat mai mic.

Cortine industriale pentru pastrarea calitatii

   Cortinele sunt formate dintr-o singura fasie, fiind si ele de doua tipuri: cortine antifoc si cortine frigorifice. La fel ca si perdelele si usile, cortinele sunt potrivite pentru orice tip de spatiu industrial deoarece pastreaza conditiile necesare potrivite fiecarui tip de industrie.

   

   Cele mai mici preturi pentru perdele PVC, usi si cortine gasiti pe Separa-zone.ro!

   

   Separa-zone.ro este proprietatea TechnoMaster. El pastreaza toate principiile si scopurile pe care TechnoMaster le are.

   

   Separa zone industriale cu Separa-zone.ro! Alege calitatea si pretul mic!