Usa de interior ZK

   Usa de interior ZK este o usa durabila si avantajoasa de la Hormann pe care o puteti crea individual. Find o usa care nu se deformeaza, cu durabilitate indelungata si usor de curatat, poate fi utilizata oriunde, de la subsol pana la mansarda.

Caracteristici:

   Blat de usa stabil: Blatul este izolat termic, are grosimea de 40 mm si este confectionata din table de otel galvanizata de 0,6 mm umpluta tip fagure si prevazuta cu falt gros pe 3 laturi.

   Dotare standard: In mod standard, usa de interior ZK are broasca incastrata si balamale galvanizate lucios, bine insurubate in intarituri, dar fara set de clante.

   Inchiderea: Pentru o inchidere usoara si silentioasa, usa ZK poate avea o broasca reversibila incastrata, cu gaura pentru butuc. Clantele sunt realizate din material sintetic si zavor din otel cu insertie neprofilara pentru broasca cu cheie. La cerere, poate avea butuc profilat pentru o inchidere placuta, usoara si silentioasa.

   Montare: Usi de interior ZK se monteaza flexibil in tocurile standard, dar si in modelele de toc din otel marca Hormann.

   Disponibiliate: La cerere, poate fi livrata ca simplu blat de usa sau ca element contructiv de usa Hormann, cu set de clante si toc special de culoare alb traffic, gata pentru montaj.

Dotari speciale:

Forme de vitrari

Vitrare cu geam rotund

Vitrare-geam-rotund

Vitrare cu geam dreptunghiular

Vitrare-geam-dreptunghiular1

Vitrare cu geam dreptunghiular

Vitrare-geam-dreptunghiular2

Vitrare cu geam dreptunghiular

Vitrare-geam-dreptunghiular3

Sticla geamurilor

   Sticla din usa de interior poate fi de 3 tipuri: masterpoint, mastercarre si masterligne. Toate aceste modele pot fi obtine ca geam ornamental cu insertie de sarma (culoare deschisa, 7 mm),geam simplu sau geam laminat de siguranta (6 mm).

Masterpoint

Geam-Materpoint

Mastercarre

Geam-Matercarre

Masterligne

Geam-Materligne

Clante

Clante

Grila de ventilatie

Fanta pentru scrisori

Vizor cu unghi larg

Dotari suplimentare

Tocul usii

Toc

Tocurile disponibile pentru usi Hormann sunt realizate fie din lemn, fie din otel. Tocul din otel este zincat la cald, grunduit cu vopsea in camp electrostatic si poate fi vopsit individual pentru a se asorta perfect cu aspectul blatului.

Caracteristici:

   Toc de colt sau toc care imbraca zidul: In functie de locul in care urmeaza sa fie montata usa Hormann, tocul poate fi de colt sau unul care imbraca zidul.
   Toc insurubat sau sudat: Indiferent de variant pe care o alegeti, tocul este ambalat in pachete astfel incat sa poata fi imediat si facil de montat.
   Dotare completa: Fiecare toc vine cu toate componentele necesare pentru montare: materialul necesar pentru fixare, marcaje pentru montare exacta si instructiuni pentru vopsire.

Tocuri-de-colt-si-care-imbraca-zidul
Toc-insurubabil

Culori pe care le pot avea usi Hormann:

   Usile Hormann sunt disponibile in 12 culori preferentiale si in toate culorile din gama RAL.

Culori-preferentiale

Suprafete decorative

   Usile Hormann pot avea 5 suprafete superioare cu diverse texturi ce imita lemnul si o suprafata eleganta Titan Metalic.

Suprafete usa Hormann