Usa de interior WAT

   Usa de interior WAT este o usa de protectie contra incendiului si usa de siguranta de la Hormann. Aceasta usa are un grad inalt de siguranta si protecti impotriva incendiului. In plus, datorita modelelor pe care le poate avea blatul si a posibilitatilor de culori si suprafete, usa WAT este ideala pentru usi interioare de locuinta.

Caracteristici:

   Stabilitate si functionalitate: Blatul de usa de protectie incendiu este izolate termic cu model cu falt gros, insertie lipita pe intreaga suprafata si tabla de otel pe ambele parti. Stabilitatea si functionalitatea sunt garantate si prin balamalele reglabile pe trei directii si a etansarilor duble, dispuse de jur imprejurul usii.

Stabilitate-Blat

   Siguranta si protective anti-incendiu: sistemul de siguranta al usii WAT este compus din o garnitura reversibila de clante, rezistenta la fortare, cu protective anti-gaurire si prevazuta cu 3 bolturi din otel. Protectia anti-incediu face ca usa Hormann sa fie rezistenta la foc cel putin 30 de minute.

Siguranta-balama
Siguranta-bolt
Siguranta-Garnitura-clanta

   Diverse suprafete: Usa antiincendiu WAT estedisponibila in diverse variante de culori si suprafete, putand astfel sa fie cu usurinta folosita si ca usa de interior a locuintei.

Tocul usii

Toc

Tocurile disponibile pentru aceste usi Hormann sunt realizate fie din lemn, fie din otel. Tocul din otel este zincat la cald, grunduit cu vopsea in camp electrostatic si poate fi vopsit individual pentru a se asorta perfect cu aspectul blatului.

Caracteristici:

   Toc de colt sau toc care imbraca zidul: In functie de locul in care urmeaza sa fie montata usa antiincendiu, tocul poate fi de colt sau unul care imbraca zidul.
   Toc insurubat sau sudat: Indiferent de varianta pe care o alegeti, tocul este ambalat in pachete astfel incat sa poata fi imediat si facil de montat.
   Dotare completa: Fiecare toc vine cu toate componentele necesare pentru montare: materialul necesar pentru fixare, marcaje pentru montare exacta si instructiuni pentru vopsire.

Tocuri-de-colt-si-care-imbraca-zidul
Toc-insurubabil

Culori pe care le pot avea usile Hormann:

   Usile Hormann sunt disponibile in 12 culori preferentiale si in toate culorile din gama RAL.

Culori-preferentiale

Suprafete decorative

   Usile Hormann pot avea 5 suprafete superioare cu diverse texturi ce imita lemnul si o suprafata eleganta Titan Metalic.

Suprafete usa Hormann