Usa multifunctionala exterioara MZ Thermo

   Usa multifunctionala exterioara MZ Thermo este o usa exterioara de la Hormann, care are un grad inalt de izolare termica. Datorita procedeului de realizare, acest tip de usa este cu pana la 30% mai bine izolata termic decat celelalte usi multifunctionale uzuale.

Caracteristici:

   Izolare termica la nivel inalt: Blatul, tocul si pragul sunt realizate prin procedeul de rupere termica, iar, in plus, blatul este umplut cu spuma rigida poliuretanica. Etansarile duble, dispuse pe toate cele 4 laturi ale usii, fac ca usa MZ Thermo sa aiba un grad de etansare termica cu 30% mai mare decat cel al usilor multifunctionale obisnuite.

Izolare-termica-Blat
Izolare-termica-Prag
Izolare-termica-Toc

   Stabilitate si functionalitate: Stabilitatea este asigurata de blatul robust de 46 mm grosime, umplut in intregime, faltuit pe 2 laturi cu tabla cu grosimea 0,9 mm. Pentru o reglare optima, usa are balamale reglabile pe 3 directii.
   Vitrare: Optional, usa MZ Thermo poate fi vitrata, iar vitrarea dubla de care poate dispune nu ii scade gradul de izolare termica.

Vitrare1

Tocul usii

Toc

Tocurile disponibile pentru aceste usi Hormann sunt realizate fie din lemn, fie din otel. Tocul din otel este zincat la cald, grunduit cu vopsea in camp electrostatic si poate fi vopsit individual pentru a se asorta perfect cu aspectul blatului.

Caracteristici:

   Toc de colt sau toc care imbraca zidul: In functie de locul in care urmeaza sa fie montata usa exterioara, tocul unei usi Hormann poate fi de colt sau unul care imbraca zidul.
   Toc insurubat sau sudat: Indiferent de variant pe care o alegeti, tocul este ambalat in pachete astfel incat sa poata fi imediat si facil de montat.
   Dotare completa: Fiecare toc vine cu toate componentele necesare pentru montare: materialul necesar pentru fixare, marcaje pentru montare exacta si instructiuni pentru vopsire.

Tocuri-de-colt-si-care-imbraca-zidul
Toc-insurubabil

Culori pe care le pot avea usile Hormann:

   Usile Hormann sunt disponibile in 12 culori preferentiale si in toate culorile din gama RAL.

Culori-preferentiale

Suprafete decorative

   Usile Hormann pot avea 5 suprafete superioare cu diverse texturi ce imita lemnul si o suprafata eleganta Titan Metalic.

Suprafete usa Hormann