Usa de siguranta exterioara KSI Thermo

   Usa de siguranta exterioara KSI Thermo este o usa Hormann, echipata cu sistem de siguranta WK 2 cu rezistenta la efractie. Datorita blatului cu rupere termica, acest model de usa ofera cea mai buna izolare termica. Usa KSI Thermo se recomanda sa fie folosita pentru subsoluri, cladiri anexe si garaje.

Caracteristici:

   Izolare termica la fel ca la usa Hormann de intrare in casa: Blatul cu rupere termica a usii KSI Thermo umplut cu spuma poliuretanica, tocul si pragul realizate si ele prin procedeul de rupere termica si etansarile duble fac ca acest tip de usa exterioara sa aiba cel mai inalt grad de izolare termica.

Izolatere-termica-blat
Izolare-termica-Toc
Izolare-termica-Prag

   Siguranta: Usile KSI Thermo sunt dotate cu 2 zavoare rotative conice pentru blocare cu 2 bolturi de siguranta suplimentare si un zavor in placa de inchidere a tocului pentru o inchidere sigura a unii. Pe latura in care sunt amplasate balamalele sunt atasate 3 bolturi de siguranta si 3 balamale cu rulment, ceea ce face imposibila deschiderea usii cu ranga.

Siguranta-balama
Siguranta Bolturi
Siguranta-Zavor
Siguranta-Zavor-ROTUND

   Blat de usa exterioara stabil: Blatul are grosimea de 4o mm, are dispus pe 3 laturi un falt gros si tabla din otel cu grosimea de 0,8 mm pe ambele fete. Stabilitatea lui este asigurata de rama de ranforsare montata in jurul usii si prin insertia de vata minerala pe toata suprafara lui.

Tocul usii

Toc

Tocurile disponibile pentru usile Hormann sunt realizate fie din lemn, fie din otel. Tocul din otel este zincat la cald, grunduit cu vopsea in camp electrostatic si poate fi vopsit individual pentru a se asorta perfect cu aspectul blatului.

Caracteristici usi exterioare:

   Toc de colt sau toc care imbraca zidul: In functie de locul in care urmeaza sa fie montata usa, tocul poate fi de colt sau unul care imbraca zidul.
   Toc insurubat sau sudat: Indiferent de variant pe care o alegeti, tocul este ambalat in pachete astfel incat sa poata fi imediat si facil de montat.
   Dotare completa: Fiecare toc vine cu toate componentele necesare pentru montare: materialul necesar pentru fixare, marcaje pentru montare exacta si instructiuni pentru vopsire.

Tocuri-de-colt-si-care-imbraca-zidul
Toc-insurubabil

Culori pe care le pot avea usile Hormann:

   Aceste usi exterioare Hormann sunt disponibile in 12 culori preferentiale si in toate culorile din gama RAL.

Culori-preferentiale

Suprafete decorative

   Usile Hormann pot avea 5 suprafete superioare cu diverse texturi ce imita lemnul si o suprafata eleganta Titan Metallic.

Suprafete usa Hormann