Usa de garaj basculanta BERRY

   Usa de garaj basculanta Berry de la Hormann reprezinta calitate, siguranta, design modern si tehnica rafinata. Siguranta usii de garaj basculanta Berry este accentuata de capacele de protectie flexibile amplasate deasupra bratelor de parghie si de baghetele din material plastic dintre blatul usii si rama. Aceste caracteristici reduc pericolul patrunderii accidentale in usa si cel al contuziilor.

   Sistemul de siguranta este format din mai multe arcuri, iar, daca unul dintre acestea se rupe, celelalte sustin usa fara dificultate.
   Sistemul de deschidere este unul foarte stabil. Astfel, dupa deschiderea completa, usa este amortizata de tampon, iar la inchidere, bratul de parghie o impinge cu putere in directia tocului, asigurand ca nu exista nicio crapatura intre usa si rama.
   Usa de garaj basculanta Berry poate fi prevazuta cu o usa pentru acces pietonal pentru a evita deschiderea totala. De asemenea, usile pot fi accesorizate cu frestre de diferite dimensiuni si modele.
   Usa de garaj basculanta Berry Hormann este disponibila in mai multe variante: model cu striatii, model cu panouri, model cu caseta si model din lemn masiv.
   Modelul cu striatii este modelul classic mereu la moda.
   Modelul de usa de garaj basculanta Berry cu panouri este parctic si pot fi amplasat si in garajele colective. Acest model de usa are deschideri diferite care asigura ventilarea optima a spatiului.
   Usa Berry cu caseta are un design inovativ. Majoritatea modelelor pot avea o usa alaturata, realizata din acelasi material.
Toate modelele de usa din lemn masiv au o captuseala exclusivista din lemn, care este aplicata pe toc sip e exteriorul blatului de usa. Scandurile din care este realuzata usa Berry sunt rotunjite delicat, oferind un aspect deosebit.

Usa de garaj basculanta Berry
Usa garaj basculanta Berry panouri
Usa garaj basculanta Berry cu caseta
Usa-garaj-basculanta-Berry-cu-caseta

   Motive pentru care sa alegi usa de garaj basculanta BERRY de la Hormann:

motiv1
motiv2
motiv3
motiv4
motiv5
motiv6

Textura model cu panouri

Usa garaj basculanta Berry panouri textura

Textura model cu caseta

Usa garaj basculanta Berry cu caseta textura

Textura model lemn masiv

Usa garaj basculanta Berry lemn masiv textura

   Specificatii tehnice:

   Usa de garaj Berry de la Hormann se utilizeaza la garaje cu latimi de la 2375mm la 2500mm si inaltimi de la 2000mm la 2250mm. Usa se poate monta la orice tip de garaj cu conditia ca pe tavan sa nu existe elemente constructive (tevi, grinzi, instalatii electrice, etc.). Inaltimea tavanului trebuie sa fie cu cel putin 125mm mai mare decat inaltimea usii. Pentru imbunatatirea gradului de izolare termica si fonica, se poate monta un kit de izolatie cu placi de poliuretan.

Dimensiuni usa garaj basculanta Berry

   Blatul usii este realizat din otel galvanizat vopsit in camp electrostatic si este confectionat dintr-o singura bucata. Are 2 profile orizontale pentru intarire si este echilibrat cu un sistem multifunctional de siguranta cu arcuri prin brate de parghii.
   Cadrul este realizat din teava cu profil dreptunghiular pe trei parti, iar profilul inferior are opritor care se fixeaza in suruburi.
   Sinele de ghidaj la usa de garaj basculanta Berry prezinta siguranta la blocare.
   Inchiderea este realizata pe ambele parti si are mai multe functii de inchidere, broasca cu semicilindru fasonat cu 2 chei. Manerul exterior este rotund, confectionat din plastic rezistent la intemperii, iar cel interior are forma de cruce.
   Rolele sunt realizate din plastic rezistent la usura.