Plase impotriva insectelor

   Plase impotriva insectelor sunt folosite pe scara larga, impotriva patrunderii insectelor in cladire, pe usa sau pe fereastra.
   Plasa insecte are rolul de a tine la distanta mustele, tantarii, dar si gazele de esapament si alte gaze poluante din exterior, nefiltrand lumina solara sau circulatia aerului.
   Structura plasa impotriva insectelor:
   Ramele sunt fabricate din profile de aluminiu dur, extrudat, care poate fi vopsit pe comanda, in culoarea dorita. Structura plasei este fibra de sticla de calitate, care poate fi neagra sau gri. Reteaua este foarte rezistenta la conditii meteo dificile, cum ar fi furtunile.

1.Sistem de plasa insecte cu rama fixa MRS

   Sistemul de plasa tantari MRS asigura perfect ferestrele impotriva tuturor tipurilor de insecte. Profilul ramei este aluminiu extrudat, iar forma acesteia urmeaza cele mai noi standarde.
Exista 2 variante de profil:

  • Aripioara, adiacent ramei ferestrei;
  • Fara aripioara – cu lacas pentru garnitura periei. Acesta este folosit la rama ferestrei total tencuita.

   Rama plasei poate fi asamblata cu ajutorul coltarelor interioare de aluminiu, prin blocare sau insurubare. Culoarea coltarelor poate fi de asemenea, aleasa.
   Acest sistem de plasa este compatibil la majoritatea profilelor de ferestre. Exista 5 dimensiuni de carlige care se ofera la montare. Pentru tamplarie din aluminiu, varianta recomandata este cea cu profile coplanare la exterior.

plasa fixa mrs

Culori disponibile

culori disponibile plase tantari

2.Sistem de plasa insecte cu rama batanta MRO

   Acest sistem este conceput sa asigure usa de balcon impotriva insectelor.
   Profilul ramei are o forma moderna, rotunjita, care se imbina armonios cu tamplaria usii de balcon.
   Rama batanta MRO se asambleaza cu ajutorul coltarelor interioare din aluminiu, care o consolideaza. Profilele pot fi conectate cu coltarele prin presare sau cu ajutorul suruburilor de prindere.
   Se pot consolida suplimentar, cu ajutorul conexiunilor cu dispozitive de blocare, pentru a realiza o rama de dimensiuni mai mari. Plasa anti-insecte tip MRO se monteaza pe rama ferestrei sau direct pe tamplarie, cu ajutorul unui sistem de balamale, usor de utilizat. Sistemul de balamale brevetat este de pretensionare a auto-inchiderii.
   Pe circumferinta ramei se aplica o garnitura perie, pentru o izolare suplimentara de factorii externi.
   Plasa este echipata si cu maner si magneti de sustinere a pozitiei inchis. In partea de jos a aripii se gaseste o placa de umplere, care protejeaza plasa de deteriorare la deschidere.

plasa rama batanta mro

Culori disponibile

culori disponibile plase tantari

3.Sistem de plasa insecte cu rama glisabila MRP

   Sistemul de plasa MRP este destinat in special balcoanelor, teraselor sau serelor. Aripa plasei de insecte gliseaza intre sina superioara si cea inferioara.
   La sina inferioara se utilizeaza o rola de deplasare, cu mecanism care permite o ajustare armonioasa a unghiului de inclinare, la fiecare aripa.
   Exista o gama diversa de sine de deplasare care faciliteaza montajul in diferite moduri a plasei de insecte MRP, pentru mai multe stiluri de usi si ferestre.
   Plasa se poate utiliza si cu jaluzele exterioare. Forma profilului pentru plasa elimina necesitatea unei prinderi suplimentare. Sistemul de plasa cu rama glisabila mai contine si o frana care incetineste miscarea aripii la finalul pozitionarii, precum si o bara de protectie care previne lovirea ramei de sina.

plasa rama glisabila mrp

Culori disponibile

culori disponibile plase tantari