Usa rapida sectionala Speed Hormann

   Usa rapida sectionala Speed Hormann este un model de usa de exterior rapida realizata din panouri izolatoare din poliuretan. Inafara de proprietatea teromoizolatoare, acest tip de usa mai are ca proprietati viteza rapida de deschidere si grila de fotocelule de siguranta cu dotare de serie. Sleturile sunt confectionate din otel zincat la cald cu rupere termica si au o suprafata elegant cu textura de tip Micrograin. Acestea sunt ghidate pe sine intr-o consola elicoidala.

Caracteristici:

  •    Siguranta in sistem fara atingere: Deoarece are integrata grila de fotocelule, care supravegheaza nuvelul de inchidere al usii pana l o inaltime de 2500 mm, nu este necesara utilizarea altor instalatii de siguranta.
  •    Durata lunga de functionare ca standard si un grad inalt de rentabilitate: Tabloul de comanda este echipat cu convertizor de frecventa si faciliteaza functionarea intregului sistem al usii. Astfel, usa are o cursa lina si o functionare aproape lipsita de uzura.
  •    Sleturi din otel umplute uniform cu spuma: O izolare termica ridica este asigurata de sleturile zincate la cald, cu rupere termica si umplutura de spuma poliuretanica rigida. Profilul exterior la usa rapida sectionala este Micrograin, iar cea interioara Stucco. In variant standard, usile se furnizeaza in nuanta aluminiu alb (RAL 9006).
  •    Vitrari optionale: Vitrarea dubla DURATEC are 26 mm si garanteaza o rezistenta foarte ridicata impotriva zgarieturilor si coeficienti buni de izolare termica. Constructia cu rame de aluminiu in nuanta naturala segmenteaza vitrarea prin sprosuri intermediare cu rol de stabilizare. La cerere, usile pot fi livrate cu vitrare DURATEC tripla.
Usa-rapida-sectionala-Speed1

Dotare de serie marca Hormann

   Usile rapide industriale de la Hormann sunt cu pana la de 20 de ori mai rapide decat celelalte usi industrial conventionale. Toate sistemele de actionare si tabloruile de comanda sunt dotate cu borne detasabile. Automatizarile acestor usi cu convertor de frecventa fac posibila o viteza mare de deschidere si de inchidere, insa a fi ingreunat mecanismul acesta.

Tipuri de panouri de comanda:

Panou de comanda BK 150 FU E H

Panou-de-comanda-AS-500-FU-E

   Panou de comanda BK 150 FU E H este un tablou de comanda cu convertizot de frecventa in carcasa din material plastic, monofazat si cu puterea de 230 V. Actionarea sa se face pprintr-un buton cu folie (deschis-stop-inchis), timpul de deschidere al usii este reglabil, iar inchiderea ei este automata. Dimensiunea carcasei este 200x400x200 mm.

Panou de comanda AS 500 FU E

Panou-de-comanda-AS-500-FU-E

   Panou de comanda AS 500 FU E este un panou de comanda cu convertor de frecventa trifazat si putere de 400 V. Actionarea sa se face pprintr-un buton cu folie (deschis-stop-inchis), timpul de deschidere al usii este reglabil, iar inchiderea ei este automata. Dimensiunea carcasei este 400x600x200mm.

Placuta electronica E FU H/ R FU X

Placuta-electronica-de-extensie

   Placuta electronica este un tablou de comanda pentru burdufuri de etansare cu 6 iesiri suplimentare (E FU H) sau cu 4 iesiri suplimentare (R FU X).

Modele de usa industriala rapida sectionala Speed Hormann:

1.Usa spirala Speed HS 7030 PU

   Usa spirala HS 7030 PU este o usa industriala de la Hormann al carei ghidare este compacta si se realizeaza printr-o consola elicoidala. Sleturile sunt ghidate sigur, fara a fi nevoie de atingere. Daca este combinata cu automatizare cu trei faze si convertor de frecventa si mecanism cu lant cu arc de compensare, usa poate atinge viteza de 2,5 m/s. Acest model de usa poate fi montat sip e exterior.
   Blatul usii este realizat din tel tip sandwich, izolat cu spuma poliuretanica, cu dimensiunile 42x225x3500 mm. dimensiunea totala a usii este de 6500×6000 mm, iar culorile utilizate sunt cele din gama RAL, exceptie facand cele prelate, fluorescente si metalizate.

Usa-spirala-HS-7030-PU
Spira

2.Usa rapida Speed Hormann HS 5015 PU N

   Usa sectionala rapida Speed HS 5015 PU N este o usa industrial de la Hormann cu sina normal ce ocupa un spatiu redus. Aceasta sina este model N si este recomandata utilizarea ei in zona buiandrugului. Sleturile usii Speed HS 5015 PU N sunt ghidate pe sine orizontale printr-un mecanism cu lant cu arc de compensare. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, inaltimea buiandrugului trebuie sa fie de cel putin 480 mm.
   Blatul usii este realizat din tel tip sandwich, izolat cu spuma poliuretanica, cu dimensiunile 42x225x3500 mm. dimensiunea totala a usii este de 5000×5000 mm, iar culorile utilizate sunt cele din gama RAL, exceptie facand cele prelate, fluorescente si metalizate.

Usa-sectionala-rapida-Speed-HS-5015-PU-N
Sina

3.Usa sectionala rapida Speed HS 5015 PU H

   Usa sectionala rapida Speed HS 5015 PU H – este o usa industriala de la Hormann cu sine suprainaltate si elemente de feronerie capabile de adaptare. Ghidajul usii se realizeaza pe sine orizontale, iar intoarcerea poate avea loc cu flexibilitate. Usa este foarte rezistenta datorita mecanismului cu chingi si contragreutati.
   Blatul de usa Speed Hormann este realizat din tel tip sandwich, izolat cu spuma poliuretanica, cu dimensiunile 42x225x3500 mm. dimensiunea totala a usii este de 5000×6000 mm, iar culorile utilizate sunt cele din gama RAL, exceptie facand cele prelate, fluorescente si metalizate.

Usa-sectionala-rapida-Speed-HS-5015-PU-H
Sina

4.Usa sectionala rapida Speed HS 5015 PU V

   Usa sectionala rapida Speed HS 5015 PU V – este o usa industriala de la Hormann cu sine verticale, cu sistem rezistent cu cel mai mic grad de uzura. Sleturile la usa Hormann ruleaza vertical pe peretele halei, astfel miscarile usii sunt foarte silentioase si au un grad redus de uzura.
   Blatul usii este realizat din tel tip sandwich, izolat cu spuma poliuretanica, cu dimensiunile 42x225x3500 mm. dimensiunea totala a usii este de 6500×6000 mm, iar culorile utilizate sunt cele din gama RAL, exceptie facand cele prelate, fluorescente si metalizate.

Usa-sectionala-rapida-Speed-HS-5015-PU-V
Sina

Accesorii usa industriala sectionala Speed Hormann:

Telecomenzi-cu-transmisie-radio

Telecomenzi cu transmisie radio

   Telecomenzi cu transmisie radio: transmitator radio cu 4 taste, transmitator radio cu o tasta, telecomanda HIS pentru pana la 999 usi, receptor HER 1 cu un canat.

Generator-de-impuls-cu-actionare-manuala

Generator de impuls

   Generator de impuls cu actionare manuala: buton dublu “deschis-inchis”, buton triplu “deschis-oprire de urgent-inchis”, buton mare/buton tip ciuperca, intrerupator cu tractiune cu cablu de tractiune din material plastic-4m.

Elemente-de-siguranta

Echipamente de siguranta

   Echipamente de siguranta: lampa de semnalizare diametru 150 mm rosie, lampa de semnalizare diametru 150 mm rosie-verde, girofar rosu sau galben, stroboscop de avertizare portocaliu.

Detector+Analizator-bucle

Detector de prezenta/radar Comfort

   Detector de prezenta/radar Comfort: detecteaza miscarile si prezenta printr-un sistem de infrarosii; inaltime maxima 6 m.
   Elemente de comanda: element de comanda extern pentru FUE H – montat independent de panoul de comanda.