Usa rapida flexibila pentru domenii de utilizare speciale Hormann

   Usa rapida flexibila pentru domenii de utilizare speciale Hormann este un model de usa de la Hormann care are o gama larga de utilizare. Comercializam toate aceste tipuri de usa la comanda.

Tipuri de panouri de comanda:

Panou de comanda BK 150 FU E H

Panou-de-comanda-AS-500-FU-E

Panou de comanda BK 150 FU E H este un tablou de comanda cu convertizot de frecventa in carcasa din material plastic, monofazat si cu puterea de 230 V. Actionarea sa se face pprintr-un buton cu folie (deschis-stop-inchis), timpul de deschidere al usii este reglabil, iar inchiderea ei este automata. Dimensiunea carcasei este 200x400x200 mm.

Panou de comanda AS 500 FU E

Panou-de-comanda-AS-500-FU-E

Panou de comanda AS 500 FU E este un panou de comanda cu convertor de frecventa trifazat si putere de 400 V. Actionarea sa se face pprintr-un buton cu folie (deschis-stop-inchis), timpul de deschidere al usii este reglabil, iar inchiderea ei este automata. Dimensiunea carcasei este 400x600x200mm.

Placuta electronica E FU H/ R FU X

Placuta-electronica-de-extensie

Placuta electronica este un tablou de comanda pentru burdufuri de etansare cu 6 iesiri suplimentare (E FU H) sau cu 4 iesiri suplimentare (R FU X).

Modele de usa industriala rapida flexibila pentru domenii de utilizare speciale Hormann:

1.Usa rapida flexibila V 5030 MS

   Usa rapida flexibila V 5030 MSL este o usa de interior de la Hormann pentru protectia persoanelor si a masinilor. Acest model de usa ofera supraveghere sigura si acces rapid. Senzorii de siguranta din profilul inferior din aluminiu si din toc indica fiabil pozitia usii la sistemul de comanda al instalatiei.
Dimensiunea usii este 4000×4000 mm, iar viteza maxima la care poate ajunge este 1,5 m/s. Cortina are grosimea materialului textil de 1,5 mm si grosimea panoului de vizualizare de 2,0 mm. Culorile pe care le poate avea aceasta sunt galben zinc, portocaliu pur, rosu carmin, albastru de gentian sau gri.

Usa-rapida-flexibila-V-5030-MSL
Senzori-de-siguranta

2.Usa rapida flexibila V 3015 RW

   Usa rapida flexibila V 3015 RW este o usa de interior de la Hormann cu SoftEdge pentru cai de evacuare de urgent. Acest model de usa este foarte sigur si rentabil si este recomandat pentru utilizarea la caile de evacuare de urgenta. Usa are detector de miscare radar pentru protectia perimetrului din directia de evacuare si buton pentru oprire de urgenta.
Dimensiunea usii este 3000×3000 mm, iar viteza maxima la care poate ajunge este 1,5 m/s. Cortina are grosimea materialului textil de 1,5 mm si grosimea panoului de vizualizare de 2,0 mm. Culorile pe care le poate avea aceasta sunt galben zinc, portocaliu pur, rosu carmin, albastru de gentian sau gri.

Usa-rapida-flexibila-V-3015-RW
Detector-de-miscare

3.Usa rapida ISO Speed Cold

   Usa rapida ISO Speed Cold este o usa rapida cu economisire a energiei pentru inchiderea spatiilor frigorifice, de la Hormann. Acest model de usa este etansa, se monteaza in zone frigorifice si are sina in forma de “V” sau de “H”. Blatul de usa cu izolare termica este umplut cu spuma rigida poliuretanica, ce ii connfera, in acelasi timp, si o stabilitate deosebita.
Dimensiunea usii la exterior (in depozitul frigorific) este 5000×5000 mm, iat la interior (in congelator) este de 4000×4000 mm. viteza maxima de deschidere la care poate ajunge acest model de usa este 2 m/s, iar panoul are grosimea de 80 mm. Pentru deschiderile de urgenta, usa este prevazuta cu contragreutati si lant manual de urgenta.

Usa-rapida-flexibila-ISO-Speed-Cold
Sleturi-cu-rupere-termica

4.Usa rapida flexibila V 4015 ISO L

   Usa rapida flexibila V 4015 ISO L este o usa de interiot de la Hormann folosit in logistica produselor proaspete si refrigerare la temperature de pana la 5 grade Celsius. Acest model de usa are o Cortina care izoleaza termic foarte bine.
Dimensiunea usii este 4000×4500 mm, iar viteza maxima la care poate ajunge este 1,5 m/s. Grosimea cortinei este de 20 mm. pentru deschiderile de urgenta, usa are incorporata o manivela.

Usa-rapida-flexibila-V-4015-ISO-L
Dispozitiv-de-protectie-impotriva-vantului

5.Usa rapida flexibila V 2515 FOOD L

   Usa rapida flexibila V 2515 FOOD L este o usa de interior de la Hormann, folosita in zonele cu umiditate mare din industria alimentara. Toata constructia usii este realizata din otel inoxidabil, ceea ce inseamna ca se poate realize foarte usor curatarea. Acest model de usa are in component sa si contragrutati, arcuri si grila de fotocelule.
Dimensiunea usii este 2500×3000 mm, iar viteza maxima la care poate ajunge este 1,2 m/s. Cortina este realizata din platbanda de otel, avand grosimea materialului textile de 1,5 mm sic ea a panoului de vizualizare 2 mm. Culorile pe care le poate avea aceasta sunt galben zinc, portocaliu pur, rosu carmin, albastru de gentian sau gri.

Usa-rapida-flexibila-V-2515-FOOD-L
Etansare

6.Usa rapida flexibila V 2012

   Usa rapida flexibila V 2012 este o usa interioara de la Hormann folosita in supermarket. Sistemul antisoc face ca usa sa poata fi pusa imediat in functiune dupa o coliziune, ceea ce face inutil un sistem de siguranta al canatului inferior. La cerere, Cortina poate fi accesorizata cu panou de vizualizare, fara a avea un cost suplimentar.
Dimensiunea usii este 2500×3000 mm, iar viteza maxima la care poate ajunge este 1,2 m/s. Cortina flexibila are grosimea materialului de 1,5 mm sic ea a panoului de vizualizare 2 mm, iar culorile pe care aceasta le poate avea sunt galben zinc, portocaliu pur, rosu carmin, albastru de gentian sau gri.

Usa-rapida-flexibila-V-2012>
Grila-de-fotocelule

7.Usa rapida flexibila V 1401 ATEX

   Usa rapida flexibila V 1401 ATEX este o usa interioara de la Hormann pentru zonele cu rist ridicat de explozie. Acest model de usa este conceputa, construita si certificate conform Directivelor CE. Dulapul de comanda trebuie montat intotrdeauna in afara zonei cu risc de explozie.
Dimensiunea usa flexibila Hormann este 2500×3000 mm, iar viteza maxima la care poate ajunge este 1,2 m/s. Cortina flexibila are grosimea materialului de 1,5 mm si cea a panoului de vizualizare 2 mm, iar culorile pe care aceasta le poate avea sunt galben zinc, portocaliu pur, rosu carmin, albastru de gentian sau gri.

Usa-rapida-flexibila-1401-ATEX
Dispozitiv-de-protectie-contra-vantului

8.Usa rapida flexibila Hromann V 3015 CLEAN

   Usa rapida flexibila V 3015 CLEAN este o usa de interior de la Hormann pentru incaperi sterile, cu cortina transparenta. Cortina este integrate etans in sinele special de ghidare, minimizandu-se scaparile de aer. Aceasta este stabilizata prin intermediul platbenzilor de otel.
Dimensiunea usii este 2500×3000 mm, iar viteza maxima la care poate ajunge este 1,5 m/s. Cortina flexibila are grosimea de 4 mm, iar culorile pe care aceasta le poate avea sunt galben zinc, portocaliu pur, rosu carmin, albastru de gentian sau gri.

Usa-rapida-flexibila-V-3015-CLEAN
Cortina-sina-de-ghidare

9.Usa rapida flexibila V 3009

   Usa rapida flexibila V 3009 este o usa interioara flexibila de la Hormann pentru tehnica de transporti – sisteme de conveioare. Acest model de usa speciala actioneaza intre segmentele functionale si zonele de depozitare in cadrul sistemului de conveior. Usa are menirea de a economisi energie, de a diminua zgomotele si aerul din afara zonei inchise.
Dimensiunea usii este 3500×3500 mm, iar viteza maxima la care poate ajunge este 1,2 m/s. Cortina flexibila are grosimea materialului de 1,5 mm si cea a panoului de vizualizare 2 mm, iar culorile pe care aceasta le poate avea sunt galben zinc, portocaliu pur, rosu carmin, albastru de gentian sau gri.

Usa-rapida-flexibila-V-3009
Panou-de-vizualizare

10.Usa rapida flexibila H 3530

   Usa rapida flexibila H 3530 este o usa rapida cu deschidere pe orizontala de la Hormann, fiind cea mai rapida usa pentru utilizarea interna. Canaturile usii se deschid lateral la o viteza ce atinge 3 m/s. se pot programa doua latimi diferite de deschidere, pentru oameni si pentru vehicule. Sistemele de siguranta a canatelor si fotocelulele sporesc siguranta. Trebuie luat in considerare faptul ca intregul sistem ethnic de operare se afla mereu pe partea dreapta.
Dimensiunea usii este 3500×3500 mm, iar viteza maxima la care poate ajunge este 3 m/s. Cortina flexibila are grosimea materialului de 1,5 mm si cea a panoului de vizualizare 2 mm, iar culorile pe care aceasta le poate avea sunt galben zinc, portocaliu pur, rosu carmin, albastru de gentian sau gri.

Usa-rapida-flexibila-H-3530
Dispozitiv-de-protectie-contra-vantului

Accesorii usa industriala sectionala Speed Hormann:

Telecomenzi-cu-transmisie-radio

Telecomenzi cu transmisie radio

   Telecomenzi cu transmisie radio: transmitator radio cu 4 taste, transmitator radio cu o tasta, telecomanda HIS pentru pana la 999 usi, receptor HER 1 cu un canat.

Generator-de-impuls-cu-actionare-manuala

Generator de impuls

   Generator de impuls cu actionare manuala: buton dublu “deschis-inchis”, buton triplu “deschis-oprire de urgent-inchis”, buton mare/buton tip ciuperca, intrerupator cu tractiune cu cablu de tractiune din material plastic-4m.

Elemente-de-siguranta

Echipamente de siguranta

   Echipamente de siguranta: lampa de semnalizare diametru 150 mm rosie, lampa de semnalizare diametru 150 mm rosie-verde, girofar rosu sau galben, stroboscop de avertizare portocaliu.

Detector+Analizator-bucle

Detector de prezenta/radar Comfort

   Detector de prezenta/radar Comfort: detecteaza miscarile si prezenta printr-un sistem de infrarosii; inaltime maxima 6 m.
   Elemente de comanda: element de comanda extern pentru FUE H – montat independent de panoul de comanda.