Usa rapida flexibila Hormann

   Usa rapida flexibila Hormann este utilizata pentru imbunatatirea climatului incaperii si pentru optimizarea traficului. Acest model de usi este conceput cu o functionare sigura, rentabila si durabila.

Caracteristici:

   Siguranta in sistem fara atingere: Grila de fotocelule de siguranta supravegheaza nivelul de inchidere a usii pana la o inaltime de 2500 mm si astfel nu mai este nevoie de alte sisteme de siguranta. Fotocelulele sunt integrate in toc, minimizand riscul avariilor produse prin coliziuni.
   Impulsuri pentru o durata de viata lunga si o eficacitate sporita: Usile rapide flexibile sunt livrate in mod standard cu un tablou de comanda cu convertor de frecventa care asigura o cursa rapida, sigura si nedestructiva.
   Profil inferior SoftEdge: Tehnica SoftEdge evita deteriorarile, facand ca reparatiile sa fie foate mici si foarte rare. Aceasta tehnica asigura o derulare impecabila a proceselor tehnologice si de productie.
   Intrerupator antisoc FunkCrash: Avand transmitere radio, acest intrerupator antisoc este montat in profilul de inchidere SoftEdge. Daca are loc o coliziune, antisoc FunkCrash transmite un semnal de automatizare catre usa care se opreste instant.

Usa-rapida-flexibila-Hormann

Tipuri de panouri de comanda:

Panou de comanda BK 150 FU E H

Panou-de-comanda-AS-500-FU-E

   Panou de comanda BK 150 FU E H este un tablou de comanda cu convertizot de frecventa in carcasa din material plastic, monofazat si cu puterea de 230 V. Actionarea sa se face pprintr-un buton cu folie (deschis-stop-inchis), timpul de deschidere al usii este reglabil, iar inchiderea ei este automata. Dimensiunea carcasei este 200x400x200 mm.

Panou de comanda AS 500 FU E

Panou-de-comanda-AS-500-FU-E

   Panou de comanda AS 500 FU E este un panou de comanda cu convertor de frecventa trifazat si putere de 400 V. Actionarea sa se face pprintr-un buton cu folie (deschis-stop-inchis), timpul de deschidere al usii este reglabil, iar inchiderea ei este automata. Dimensiunea carcasei este 400x600x200mm.

Placuta electronica E FU H/ R FU X

Placuta-electronica-de-extensie

   Placuta electronica este un tablou de comanda pentru burdufuri de etansare cu 6 iesiri suplimentare (E FU H) sau cu 4 iesiri suplimentare (R FU X).

Modele de usa industriala rapida flexibila Hormann:

1.Usa rapida flexibila V 4015 SEL R

   Usa rapida flexibila V 4015 SEL R este o usa de interior de la Hormann cu SoftEdge si motor tubular, folosita in domeniile logistice si in supermarketuri. Miscarea usii este rapida si silentioasa comandata cu un convertor de frecventa, grille de fotocelule si siguranta asigurata de profilul inferior SoftEdge cu introducere manuala. Copertina usii poate fi zincata sau vopsita in camp electrostata conform RAL.
Dimensiunea usii este 4000×4000 mm, iar viteza maxima la care poate ajunge este 1,5 m/s. Cortina este realizata din otel sau din profile de aluminiu, are latimea de 2500 mm, grosimea materialului textile de 1,5 mm si grosimea panoului de vizualizare de 2,0 mm. Culorile pe care aceasta le poate avea sunt galben zinc, portocaliu pur, rosu carmin, albastru de gentian si gri.

Usa-rapida-flexibila-V-4015-SEL-R
Cortina

2.Usa rapida flexibila V 5015 SEL

   Usa rapida flexibila V 5015 SEL este o usa de interior de la Hormann cu SoftEdge si protective antisoc. Acest model de usa are tablou de comanda cu frecventa standard pentru utilizare de lunga durata, sigura si care nu uzeaza usa. Cortina usii este stabila, realizata din profiluri de aluminiu, ce permite un schimb rapid si simplu al segmentelor.
Dimensiunea usii este 5000×5000 mm, iar viteza maxima la care poate ajunge este 1,5 m/s. Cortina este realizata din otel sau din profile de aluminiu, are latimea de 2500 mm, grosimea materialului textile de 1,5 mm si grosimea panoului de vizualizare de 2,0 mm. Culorile pe care aceasta le poate avea sunt galben zinc, portocaliu pur, rosu carmin, albastru de gentian si gri.

Usa-rapida-flexibila-V-5015-SEL
Profile-de-aluminiu

3.Usa rapida flexibila V 5030 SEL

   Usa rapida flexibila V 5030 SEL este o usa de interior de la Hormann cu SoftEdge si protective antisoc, fiind potrivite pentru salile cu un nivel scazut de zgomot. Acest model de usa este echipat cu un dispozitiv de protective contra vantului, realizat din otel pentru arcuri, care confera stabilitatea necesara cortinei. Daca este automatizata, usa poate atinge viteza de 3 m/s.
Dimensiunea usii este 5000×5000 mm. Cortina la usa flexibila rapida Hormann este realizata din otel sau din profile de aluminiu, are latimea de 2500 mm, grosimea materialului textile de 1,5 mm si grosimea panoului de vizualizare de 2,0 mm. Culorile pe care aceasta le poate avea sunt galben zinc, portocaliu pur, rosu carmin, albastru de gentian si gri.

Usa-rapida-flexibila-V-5030-SEL
Dispozitiv-de-protectie-contra-vantului

4.Usa rapida flexibila V 6030 SEL

   Usa flexibila Hormann V 6030 SEL este o usa atat de interior, cat si de exterior de la Hormann cu SoftEdge si sistem antisoc, perfecta pentru spatiile in care traficul este intens. Rolele duble laterale de ghidare asigura o cursa lina a usii si permit o oprire in caz de pericol. Acest model de usa poate fi livrata la cerere si cu profil inferior de aluminiu.
Dimensiunea usii este 5000×6000 mm, iar viteza maxima la care poate ajunge este 1,5 m/s. Cortina este realizata din otel sau din profile de aluminiu, are latimea de 2500 mm, grosimea materialului textile de 1,5 mm si grosimea panoului de vizualizare de 2,0 mm. Culorile pe care aceasta le poate avea sunt galben zinc, portocaliu pur, rosu carmin, albastru de gentian si gri.

Usa-rapida-flexibila-V-6030-SEL
Mecanism-de-tensionare

5.Usa rapida flexibila V 6020 TRL

   Usa rapida V 6020 TRL este o usa de interior si de exterior de la Hormann, care are cortina transparenta pentru mai multa lumina. Grosimea cortinei este de 4 mm si permite patrunderea luminii in incapere. Pentu usile care vor fi folosite in exterior, este recomandata Cortina semitransparenta. Acest tip de Cortina este compatibila cu usi care au marimea maxima de 25 metri patrati. Acest model de usa are incorporate un dispozitiv de protective impotriva vantului.
Dimensiunea usii este 6000×7000 mm, iar viteza maxima la care poate ajunge este 2 m/s. Culorile pe care le pot avea benzile de protectie impotriva vantului sunt galben zinc, portocaliu pur, rosu carmin, albastru de gentian sau gri.

Usa-rapida-flexibila-V-6020-TRL
Profil-inferior-de-aluminiu

6.Usa rapida flexibila V 9015 L Stacking

   Usa rapida flexibila V 9015 L Stacking este o usa de interior si de exterior de la Hormann, folosita pentru deschideri supradimensionate. Acest model a fost special realizat pentru hale cu inaltime mare si buiandrug mic. Sistemul de comanda poate fi actionat simplu de la nivelul pardoselii prin elemente de comanda externe, ce pot fi, optional, integrate in toc. Cortina usii este pliabila si se deschide prin intermediul unui sistem de chingi. Profilurile din aluminiu ale cortinei sunt dispuse pe vertical, cu distante de 600 mm intre ele. Cortina are integrat un panou de vizualizare standard cu inaltimea de 600 mm.
Dimensiunea usii este 9000×6000 mm, iar viteza maxima la care poate ajunge este 1,5 m/s. Culorile pe care le poate avea cortina sunt galben zinc, portocaliu pur, rosu carmin, albastru de gentian sau gri.

Usa-rapida-flexibila-V-9015-L-Stacking
Profiluri-din-aluminiu

7.Usa rapida flexibila V 10008

   Usa rapida flexibila V 10008 este o usa de exterior de la Hormann pentru deschideri supradimensionate, cu curele duble de intindere si sine de ghidare largi. Forta de inchidere este pastrata de tabloul de comanda cu convertor de frecventa si de canaturile duble de inchidere oe orifilul de la pardoseala. Rolele tandem laterale asigura o cursa lina a usii si suporta presiuni mari ale vantului. Numarul de dispositive de protective impotriva vantului este dictat de dimensiunea usii.
Dimensiunea usii este 10000×6250 mm, iar viteza maxima la care poate ajunge este 1,5 m/s. Culorile pe care le poate avea cortina sunt galben zinc, portocaliu pur, rosu carmin, albastru de gentian sau gri.

Usa-rapida-flexibila-V-10008
Dispozitiv-de-protectie-contra-vantului

Accesorii usa industriala sectionala Speed Hormann:

Telecomenzi-cu-transmisie-radio

Telecomenzi cu transmisie radio

   Telecomenzi cu transmisie radio: transmitator radio cu 4 taste, transmitator radio cu o tasta, telecomanda HIS pentru pana la 999 usi, receptor HER 1 cu un canat.

Generator-de-impuls-cu-actionare-manuala

Generator de impuls

   Generator de impuls cu actionare manuala: buton dublu “deschis-inchis”, buton triplu “deschis-oprire de urgent-inchis”, buton mare/buton tip ciuperca, intrerupator cu tractiune cu cablu de tractiune din material plastic-4m.

Elemente-de-siguranta

Echipamente de siguranta

   Echipamente de siguranta: lampa de semnalizare diametru 150 mm rosie, lampa de semnalizare diametru 150 mm rosie-verde, girofar rosu sau galben, stroboscop de avertizare portocaliu.

Detector+Analizator-bucle

Detector de prezenta/radar Comfort

   Detector de prezenta/radar Comfort: detecteaza miscarile si prezenta printr-un sistem de infrarosii; inaltime maxima 6 m.
   Elemente de comanda: element de comanda extern pentru FUE H – montat independent de panoul de comanda.