Usa multifunctionala din otel Hormann

   Usa multifunctionala din otel Hormann este o un model de usa otel foarte rezistent si foarte sigura in functionare, fiind confectionata cu precizie din material de inalta calitate.
Testele complexe care vizeaza modul de functionare, sistemul de deschidere-inchidere, elementele constitutive sunt realizate minutios. Daca intretinerea este una corespunzatoare, acest model de usa are o functionare fara probleme pe durata a mai multi ani.

   Usa otel multifunctionala Hormann pot fi realizate astfel incat sa aiba acelasi aspect cu orice alt tip de usa. Totodata, o usa Hormann este se inchide etans la fum, este izolata fonic si are o rezistenta ridicata antiefractie.
Izolare-antifum
Izolare-antifonica
Anti-efractie

Caracteristici usa otel multidunctionala Hormann:

  • Toc: Usile Hormann din otel sunt livrate standard cu toc cu colt de 2 mm grosime si o rezerva de 30 mm pentru inserare in pardoseala. Tocul este accesorizat cu garniture de etansare si bride pentru fixare. Optional, pot fi comandate tocuri din gips carton care imbraca zidul si au sisteme diferite de prindere.
  • Modul de inchidere: La usile cu un singur canat dotarea standard este cu arc in balama din otel inoxidabil, iar la cele cu doua canate si cele cu dimensiuni mari se monteaza doua sau trei balamale cu amortizor. Unile antifoc si cele antifum sunt echipate cu autoinchideri.
  • Sistem de securizare: Usile Hormann din otel sunt livrate standard cu broasca pentru maner/ buton conform DIN18620 si cheie neprofilata adaptor pentru buton si manere rotunde negre din polipropilena. Usile antiefractie au sisteme de blocare in mai muulte puncte si contin bolturi suplimentare. Usile cu doua canate pot fi atasate pe partea fixa zavor cu falt sau cu inchidere automata.
  • Bolturi de siguranta:Usile antifoc si cele antifum au bolturi din otel dispuse pe partea balamalei, iar cele antiefractie pot avea pana la 6 bolturi pentru fiecare canat.
  • Vitrare: Baghetele de fixare a geamurilor sunt inguste si sunt fabricate din otel grunduit electrostatic RAL 9002. Optional, profilul poate fi din aluminiu sau din inox. Formele pe care le poate avea acest profil sunt rectangulara, rotunda, romboidala sau orice alta forma personalizata.
  • Falt: In functie de preferinte, se pot obtine cu falt subtire (dotare standard) sau cu falt gros.
  • Finisaj: Blatul de usa si tocul sunt din table zincata, grunduita, culoare RAL 9002.

Componente-usa-multifunctionala--Hormann

   Usile multifunctionale din otel de la Hormann sunt de trei feluri: usi cu protectie fonica, usi cu sisteme de siguranta sporita si usi metalice.

1.Usi multifunctionale din otel Hormann cu protectie fonica

Usa multifunctionala din otel izolata fonic HS75-1-1

   Usa izolata fonic HS75-1-1 este o usa multifunctionala din otel de la Hormann cu falt gros si izolata fonic cu profil de etansare cu patru garnituri retractabile (doua de 53 dB si doua de 50 dB) si sina de prag cu garniture 51 dB. Acest tip de usa are grosimea usii de 75 mm si cea a tablei blatului de 15 mm si si poate fi montat in zidarie sau in beton.

Profil-de-etansare-la-pardoseala
Garnituri-de-etansare-retractabile
Profil-de-etansare-cu-doua-garnituri
Tabel-dimenisuni-hs75

Usa multifunctionala din otel izolata fonic H16S-1

   Usa izolata fonic H16S-1-1 este o usa cu falt gros multifunctionala din otel de la Hormann, izolata fonic cu profil de etansare cu patru garnituri retractabile (doua de 53 dB si doua de 50 dB) si sina de prag cu garniture 51 dB. Acesta usa are grosimea usii de 75 mm si cea a tablei blatului de 15 mm si si poate fi montat in zidarie sau in beton, fiind rezistenta la foc.

Profil-de-etansare-la-pardoseala
Garnituri-de-etansare-retractabile
Profil-de-etansare-cu-doua-garnituri
Tabel-dimensiuni-h16s

2.Usi multifunctionale din otel Hormann de siguranta

Usa de siguranta E45-1 cu falt subtire

   Usa de siguranta E45-1 cu falt subtire este o usa multifunctionala Hormann cu clasa WK2 cu un canat. Are izolare fonica cu profil de etansare la pardoseala 41 Db cu garnitura retractabila 37 dB si sina de prag cu garnitura 44dB. Blatul usii este de 45 mm, iar grosimea tablei de 1mm sau 1,5 mm. Acest model de usa poate fi montat in zidarie, beton, beton celular si placi de beton celular.

Usa-multifunctionala-E45-1
Tabel-dimensiuni-E45-1

Usa de siguranta E45-2 cu falt subtire

   Usa de siguranta E45-2 cu falt subtire este o usa multifunctionala Hormann cu clasa WK2 cu doua canate. Are izolare fonica cu profil de etansare la pardoseala 39 Db cu garnitura retractabila 36 dB si sina de prag cu garnitura 40 dB. Blatul usii este de 45 mm, iar grosimea tablei de 1,5 mm. Acest model de usa poate fi montat in zidarie, beton, beton celular si placi de beton celular.

Usa-multifunctionala-E45-2
Tabel-dimensiuni-E45-2

Usa de siguranta E55-1 cu falt gros

   Usa de siguranta E55-1 cu falt gros este o usa multifunctionala Hormann cu clasa WK4 cu un singur canat. Are izolare fonica cu profil de etansare la pardoseala 41 Db cu garnitura retractabila 38 dB si sina de prag cu garnitura 45 dB. Blatul usii este de 55 mm, iar grosimea tablei de 1mm sau 1,5 mm. Acest model de usa poate fi montat in zidarie, beton, beton celular si placi de beton celular.

Usa-multifunctionala-E55-1
Tabel-dimenisuni-E55-1

Usa de siguranta E55-2 cu falt gros

   Usa de siguranta E55-2 cu falt gros este o usa multifunctionala Hormann cu clasa WK3 cu doua canate. Are izolare fonica cu profil de etansare la pardoseala 37 Db cu garnitura retractabila 38 dB si sina de prag cu garnitura 41 dB. Blatul usii este de 55 mm, iar grosimea tablei de 1,5 mm. Acest model de usa poate fi montat in zidarie, beton, beton celular si placi de beton celular.

Usa-multifunctionala-E55-2
Tabel-dimenisuni-E55-2

3.Usi multifunctionale metalica din otel Hormann

Usa multifunctionala metalica D45

   Usa multifunctionala metalica D45 este o usa multifunctionala Hormann care are unul sau doua canate, iar faltul ei este subtire. Blatul usii are 45 mm, iar grosimea tablei 1,5 mm. Acest tip de usi sunt izolate fonic cu profil de etansare la perdoseala cu garnitura retractabila si sina de prag cu garnitura. Usa cu un canat are profilul de etansare la pardoseala de 41 dB, garniture retractabila de 37 dB si sina de 44 dB, iar cea cu 2 canate profilul de etansare la pardoseala de 39 dB, garniture retractabila de 36 dB si sina de 40 dB. Usa D45 poate fi montata in zidarie, beton, beton celular si placi de beton celular.

Usa-multifunctionalaD45
Tabel-dimenisuni-D45

Usa multifunctionala metalica D55

   Usa multifunctionala metalica D55 este o usa multifunctionala Hormann care are unul sau doua canate, iar faltul ei este gros. Blatul usii are 55 mm, iar grosimea tablei 1,5 mm. Acest tip de usi sunt izolate fonic cu profil de etansare la perdoseala cu garnitura retractabila si sina de prag cu garnitura. Usa cu un canat are profilul de etansare la pardoseala de 41 dB, garniture retractabila de 38 dB si sina de 45 dB, iar cea cu 2 canate profilul de etansare la pardoseala de 37 dB, garniture retractabila de 38 dB si sina de 41 dB. Usa D45 poate fi montata in zidarie, beton, beton celular si placi de beton celular.

Usa-multifunctionala-D55
Tabel-dimenisuni-D55

Usa multifunctionala metalica D65/ D65 G

   Usa multifunctionala metalica D65/ G65 G este usa multifunctionala din otel Hormann cu unul sau doua canate, iar faltul lor este gros. Blatul usii are 65 mm, iar grosimea tablei 1,5 mm.

Usa-multifunctionala-D65

Tabel-dimenisuni-D65
Tabel-dimenisuni-D65-G

Accesorii optionale usa multifunctionala din otel Hormann:

   Garnituri de manere: Garnitura de manere, garnitura maner / buton sau antipanica pot fi livrate cu sild scurt, lung sau lat, cu rozeta sau cu diferite forme de manere. Suprafetele finisate pot fi obtinute din propilena cu diferite culori, din aluminiu F1 sau din otel inoxidabil.

Accesorii-optionale-garnituri-manere1
Accesorii-optionale-garnituri-manere2

   Inchideri pentru iesirile de urgenta: O usa Hormann este prevazuta cu manere si broaste special.

accesorii optionale-inchideri penreu iesirile de urgenta 2
accesorii optionale-inchideri penreu iesirile de urgenta 1

   Amortizor integrat: Pot fi livrate standard (argintii), in culoare RAL sau cu aspect de otel in alt aliaj. Componente: inchizatori de usa integrate, inchizator de usa in pardoseala, inchidere superioara cu brat de parghie si inchidere superioara cu sina culisanta.

Accesorii-optionale--amortizor2
accesorii optionale- amortizor 1

   Dotari electrice: Sisteme de alarma sau de siguranta. Pot avea urmatoarele componente: contact la zavor, semnalizare deschidere, electrolacat, deschizator pentru iesire de urgent, tubulatura pentru cablurile de la sistemul de alarma, broasca electrica, broasca bloc, elemen de blocare, zavoare, trecere ascunsa pentru cabluri.

accesorii optionale- dotari electrice 1
Accesorii-optionale--dotari-electrice2

   Sisteme de inchidere: Broaste suplimentare cu dublu cilindru (inchidere posibila cu doi butuci difetiti), zavor culisant aplicat pe butuc, broasca simpla, broasca automata, broasca antipanica cu autoinchidere.

accesorii optionale-sisteme de inchidere broasca