Fereastra antifoc vitrata din otel

   Fereastra antifoc vitrata din otel otel este o fereastra antifoc care are cadru din profile portante de otel si care sunt isolate intern cu silicat anorganic fara azbest. Finisajul usii este realizat in camp electrostatic, iar varietatea de culori in care poate fi vopsita satisface dorintele oricarui doritor.
   Vitrajul ferestrei antifoc vitrate din otel consta in paneluri extra-cristaline umplute cu material ignifug termo-expandabil, fiind livrat neasamblat. Subtocul, care de asemenea este livrat separate, este si el alcatuit din profile de otel galvanizat si este prevazut cu ancore pentru fixare cu mortar.
   Fereastra antifoc vitrata din otel este comercializata in doua versiuni: fereastra antifoc REI60 cu toc incastrat in perete si fereastra antifoc REI120 cu tot incastrat in perete.

Fereastra antifoc vitrata din otel REI60

   Fereastra antifoc REI 60 cu toc incastrat in perete are tocul din otel de 50 x 30 mm cu garniture de etansare de 10 x 3 mm. Acest tip de fereastra este pregatit pentru fixare in perete cu dibluri, fiind finisat cu grund verde anti-rugina.

   Fereastra antifoc REI 120 cu toc incastrat in perete are un cadru din otel de 80 x 30 mm, cu garniture de ermetizare de 10 x 3 mm, fiind finisat cu amorsa verde anti-rugina. Vitrajul este rezisent la foc si consta in panouri umplute u material ignifug termo-expandabil. Fereastra antifoc REI 120 din otel este livrata pregatita pentru a fi fixate cu dibluri si a fi incastrata in perete.

Fereastra antifoc vitrata din otel REI90 REI120