Fereastra antifoc vitrata din aluminiu

   Fereastra antifoc vitrata din aluminiu este o fereastra antifoc realizata din aluminiu si care se monteaza pe subtocul usilor. Fereastra REI60 cu toc bloc si fereastra REI90 sau REI120 cu toc bloc sunt modele de astfel de usi antifoc vitrate.

Fereastra antifoc vitrata REI60 din aluminiu

   Ferestra REI60 cu toc bloc este un model de fereastra antifoc vitrata din aluminiu alcatuita din profile din otel/aluminiu. Finisajul usilor REI60 este realizat in camp electrostatic, iar culorile disponibile ofera o gama larga din care puteti alege. Vitrajul, format din paneluri extra-cristaline umplute cu material ignifug temo-expandabil cu grosimea de 23 mm, este livrat nemontat, iar subtocul, realizat din otel galvanizat, poate fi comandat separat.

   Fereastra REI90 sau REI120 cu toc din aluminiu sau otel are grosimea de 95 mm si este realizata din sticla rezistenta la foc din paneluri extra-cristaline umplute cu material ignifug termo-expandabil cu grosimea de 48mm (REI90), respective 52 mm(REI120). Subtocul, care este realizat din otel galvanizat si este prevazut cu ancore pentru fixare cu mortar, este comandat separat.

Fereastra antifoc vitrata REI90 REI 120 din aluminiu