Usa flip-flap Speed Flex

   Usa flip flap Speed Flex este o usa industriala pentru partitionare, cu una sau doua canate. Usa flip flap Speed Flex este fabricata cu ajutorul tehnicii Sendzimir: otel galvanizat, presat la cald (structura monolitica) si poate fi livrata la comanda in varianta vopsita sau inox. Invelisul usii este din PVC transparent, cu posibilitatea de a alege partea superioara si cea inferioara a usii intr-o alta culoare: gri, galben sau negru.
Caracteristici ale usii Speed Flex:

  • Usor de instalat in zone cu deschideri mici, destinate activitatilor industriale sau comerciale;
  • Dispozitive de inchidere mecanica, echipate cu arcuri de torsiune reglabile;
  • Izolare termica si fonica intre compartimentele despartite de usa;
  • Posibilitatea de a vopsi usa in diferite modele, in functie de conditiile specifice de utilizare;
  • Posibilitate de echipare cu dispozitive PRE-Matic si SP-Matic, precum si cu panou de control.
usa-flip flap
usa flip flap
usa flip flap

Tipuri de usi Speed Flex

1. LIGHT

   Usa este conceputa din panouri flexibile, complet transparente, ce asigura vizibilitate si siguranta maxime. Usa este potrivita pentru zone in care exista tranzit intens de persoane.
   Materialul PVC transparent contine plastifianti , ce pastreaza flexibilitatea usii chiar si la temperaturi foarte scazute, avand rezistenta sporita la impact si frecare.

2. LIGHT-BT

   Usa este alcatuita din panouri PVC usoare, fiind ideala pentru aplicatii frigorifice si temperaturi sub -40 °C. Usa este transparenta, asigurand maxim de siguranta si vizibilitate.
Usa este potrivita pentru zone in care exista tranzit intens de personal.

3. BLACK-Z

   Usa este fabricate din panouri de PVC usoare, transparente in partea superioara si negre la plinta inferioara.
   Usa eset potrivita pentru toate zonele in care exista praf, murdarie care ar lasa urme inestetice pe panelurile transparente.
   Plinta usii este lipita de profilul transparent prin procedeul fuziunii la cald, topire si ramforsare, ce garanteaza o structura solida. Zonele inchise la culoare sunt fabricate din PVC de culoare neagra, galbena sau gri.

4. BLACK-ZT

   Acest tip de usa este caracterizat prin panouri opace in partea superioara, o fereastra transparenta la mijloc si plinta inferioara opaca. Usa este potrivita pentru zonele de tranzit in care poate lua foarte usor contact cu praf si murdarie, inestetica pe usile cu panouri transparente. De asemenea, usa este potrivita pentru delimitarea incaperilor unde e nevoie de vizibilitate limitata.
Plinta usii este lipita de profilul transparent prin procedeul fuziunii la cald, topire si ramforsare, ce garanteaza o structura solida. Zonele inchise la culoare sunt fabricate din PVC de culoare neagra, galbena sau gri.