Grilaj metalic din otel – Pachet standard

   Grilaj metalic din otel – Pachet standard este soluția clasică pentru toate tipurile de spatii si deschideri. Pachetul STANDARD are garnituri pe ghidaje omega și pe ultima lamela. În afară de standardul de trei culori (alb- RAL 9016, bej- RAL 1015 și gri- RAL 7035) sunt disponibile mai mult de 500 de culori diferite în stoc. Acest model este potrivit pentru magazine comerciale în care este nevoie de un o anumită culoare RAL.

   Caracteristici:

  • Ghidaj “Omega” cu garnituri si perii din cauciuc
  • Cutie inchisa (compacta)
  • Sigiliul de elementul de finisare ( Garnitura de ermetizare pe ultima lamela)
  • Toate culorile Ral
  • Incuietoare sau yala
  • Instalare (fata, spate, interior)
  • Umplere: Lamela din otel plina, perforata, micro-perforata, tuburi-drepte, tuburi-ondulate
  • Consola intreaga.

   Grilajele metalice sunt o modalitate eficienta atunci cand vine vorba despre inchiderea spatiilor industriale, comerciale sau personale, asigurand totodata protectie antiefractie.
   Grilajele metalice sunt realizate din otel galvanizat si pot fi actionate in mod electric sau manual.
   Dimensiunile grilajelor nu sunt standard, ele se stabilesc in functie de marimea spatiului ce trebuie delimitat.
   Grilajele metalice din otel se ridica la cele mai inalte standarde, iar beneficiile principale pe care le aduce sunt siguranta, eficienta si aspectul placut al mediului.

Schita-grilaj-otel-Standard

Grilaj metalic cu lamele pline

Mostra-grilaj-otel1

   Grilajele metalice cu lamele pline sunt potrivite pentru delimitarea si inchiderea spatiilor personale sau industriale. Acest tip de grilaj otel este fabricat din otel galvanizat, iar vopsirea se realizeaza in camp electrostatic. Nuantele folosite sunt cele din gama RAL. Ca sistem de securitate, are si yala, si caseta electrica. Atunci cand yala blocheaza grilajul, caseta electrica opreste motorul daca se doreste deschiderea. Optional, se pot instala chedere care reduc nivelul de zgomot si realizeaza o inchidere etansa suplimentara.

Grilaj metalic cu lamele perforate

Mostra-grilaj-otel2
Mostra-grilaj-otel3
Mostra-grilaj-otel5

   Grilaj metalic cu lamele perforate sunt cea mai buna solutie in ceeaq ce priveste delimitarea si inchiderea spatiilor. Atat lamelele, cat si caseta grilajului sunt realizate din otel galvanizat. Culorile folosite sunt cele din paleta RAL, iar vopsirea se face in camp electrostatic. Este accesorizat cu o yala, iar caseta electrica nu permite motorului sa deschida grilajul cand yala il blocheaza. Se pot instala chedere care reduc zgomotul si realizeaza o inchidere etansa.

Grilaj metalic cu tuburi ondulate

Mostra-grilaj-otel4

   Grilajele metalice cu tuburi ondulate sunt o perfecte pentru inchiderea si delimitarea spatiilor. Tuburile, la fel ca si caseta grilajului, sunt realizate din otel galvanizat. Vopsirea se realizeaza in camp electrostatic, iar nuantele care pot fi utilizate sunt cele din gama RAL. Are prevazuta o yala mecanica si o caseta electrica. Cea din urma nu permite motorului sa deschida grilajul cand yala este incuiata. Se pot instala chedere care reduc zgomotul si realizeaza o inchidere etansa.

Grilaje metalice cu tuburi drepte

Mostra-grilaj-otel6

   Grilaj metalic cu tuburi drepte sunt o solutie optima pentru inchiderea si delimitarea spatiilor. Tuburile sunt realizate din otel galvanizat si sunt vopsite in camp electrostatic in orice nuanta RAL. Caseta grilajului are forma patrata si este realizata din tabla de otel galvanizat. Un grilaj otel este accesorizat cu o yala, iar caseta electrica nu permite motorului sa deschida grilajul cand aceasta il blocheaza. Optional, se pot instala chedere care reduc nivelul de zgomot si realizeaza o inchidere etansa suplimentara.