Grilaj metalic din otel – Pachet premium

   Grilaj metalic din otel – Pachet premium este perfect pentru clientii care au nevoie de izolare fonica completa si un design atragator din punct de vedere estetic. In acest model, mecanismul de roluire este acoperit de o cutie. De asemenea, oferim o versiune cu lamele din aluminiu umplute cu spuma poliuretanica pentru o izolatie solida a ușii. Toate versiunile modelului vin într-o gama variata de culori, pot fi furnizate texturi si nuante speciale. Adecvata pentru deschideri unde caseta sau cutia este complet vizibila sau expusa la intemperii.

   Caracteristici:

  • Ghidaj “Omega” cu garnituri si perii din cauciuc
  • Cutie inchisa (compacta)
  • Garnitura de ermetizare pe ultima lamela
  • Toate culorile Ral
  • Incuietoare sau yala
  • Instalare (fata, spate, interior)
  • Consola intreaga.

   Grilajele metalice sunt o modalitate eficienta atunci cand vine vorba despre inchiderea spatiilor industriale, comerciale sau personale, asigurand totodata protectie antiefractie.
   Grilajele metalice sunt realizate din otel galvanizat si pot fi actionate in mod electric sau manual.
   Dimensiunile grilajelor nu sunt standard, ele se stabilesc in functie de marimea spatiului ce trebuie delimitat.
   Grilajele metalice din otel se ridica la cele mai inalte standarde, iar beneficiile principale pe care le aduce sunt siguranta, eficienta si aspectul placut al mediului.

Schita-grilaj-otel-Premium

Grilaj metalic cu lamele pline

Mostra-grilaj-otel1

   Grilaje metalice cu lamele pline sunt potrivite pentru delimitarea si inchiderea spatiilor personale sau industriale. La acest grilaj otel galvanizat vopsirea se realizeaza in camp electrostatic. Nuantele folosite sunt cele din gama RAL. Ca sistem de securitate, are si yala, si caseta electrica. Atunci cand yala blocheaza grilajul, caseta electrica opreste motorul daca se doreste deschiderea. Optional, se pot instala chedere care reduc nivelul de zgomot si realizeaza o inchidere etansa suplimentara.

Grilaj metalic cu lamele perforate

Mostra-grilaj-otel2
Mostra-grilaj-otel3
Mostra-grilaj-otel5

   Grilaj metalic cu lamele perforate sunt cea mai buna solutie in ceeaq ce priveste delimitarea si inchiderea spatiilor. Atat lamelele, cat si caseta grilajului sunt realizate din otel galvanizat. Culorile folosite sunt cele din paleta RAL, iar vopsirea se face in camp electrostatic. Este accesorizat cu o yala, iar caseta electrica nu permite motorului sa deschida grilajul cand yala il blocheaza. Se pot instala chedere care reduc zgomotul si realizeaza o inchidere etansa.

Grilaj metalic cu tuburi ondulate

Mostra-grilaj-otel4

   Grilajele metalice cu tuburi ondulate sunt o perfecte pentru inchiderea si delimitarea spatiilor. Tuburile, la fel ca si caseta grilaj otel, sunt realizate din otel galvanizat. Vopsirea se realizeaza in camp electrostatic, iar nuantele care pot fi utilizate sunt cele din gama RAL. Are prevazuta o yala mecanica si o caseta electrica. Cea din urma nu permite motorului sa deschida grilajul cand yala este incuiata. Se pot instala chedere care reduc zgomotul si realizeaza o inchidere etansa.

Grilaje metalice cu tuburi drepte

Mostra-grilaj-otel6

   Grilaj metalic cu tuburi drepte sunt o solutie optima pentru inchiderea si delimitarea spatiilor. Tuburile sunt realizate din otel galvanizat si sunt vopsite in camp electrostatic in orice nuanta RAL. Caseta grilajului are forma patrata si este realizata din tabla de otel galvanizat. Grilajul este accesorizat cu o yala, iar caseta electrica nu permite motorului sa deschida grilajul cand aceasta il blocheaza. Optional, se pot instala chedere care reduc nivelul de zgomot si realizeaza o inchidere etansa suplimentara.