Grilaj metalic din otel – Pachet economic

   Grilaj metalic din otel – Pachet economic ofera o solutie economica pentru inchideri si se adreseaza segmentului de clienti care nu sunt pretentiosi in ceea ce priveste alegerea culorii sau care nu doresc o cutie decorativa pentru acoperirea mecanismului de rulare (roluire). Daca nu sunteti in cautarea unei culori preferate sau daca nu va deranjeaza slaba etanseitate in partea de jos a usii sau la nivelul ghidajelor, modelul Economic va ofera o solutie adecvata si modesta din punct de vedere al costurilor. Acest model este potrivit pentru magazinele al caror tavan permit ascunderea casetei. Modelul poate fi de asemenea instalat in interiorul unei nise speciale.

   Caracteristici:

  • Ghidaje în formă de “U”
  • Fara caseta
  • Fara garnituri din cauciuc
  • Consola pentru suport
  • Culoare “Sandy lucios”
  • Incuietoare sigura
  • Instalare in fata sau in lateral
  • Lamela din otel

   Grilaje metalice sunt o modalitate eficienta atunci cand vine vorba despre inchiderea spatiilor industriale, comerciale sau personale, asigurand totodata protectie antiefractie.
Grilajele metalice sunt realizate din otel galvanizat si pot fi actionate in mod electric sau manual.
Dimensiunile grilajelor nu sunt standard, ele se stabilesc in functie de marimea spatiului ce trebuie delimitat.
Grilajele metalice din otel se ridica la cele mai inalte standarde, iar beneficiile principale pe care le aduce sunt siguranta, eficienta si aspectul placut al mediului.

Schita-grilaj-Economic

Grilaj metalic cu lamele pline

Mostra-grilaj-otel1

   Grilajele metalice cu lamele pline sunt potrivite pentru delimitarea si inchiderea spatiilor personale sau industriale. Intreg grilajul este fabricat din otel galvanizat, iar vopsirea se realizeaza in camp electrostatic. Nuantele folosite sunt cele din gama RAL. Ca sistem de securitate, are si yala, si caseta electrica. Atunci cand yala blocheaza grilajul, caseta electrica opreste motorul daca se doreste deschiderea. Optional, se pot instala chedere care reduc nivelul de zgomot si realizeaza o inchidere etansa suplimentara.

Grilaj metalic cu lamele perforate

Mostra-grilaj-otel2
Mostra-grilaj-otel3
Mostra-grilaj-otel5

   Grilaj metalic cu lamele perforate sunt cea mai buna solutie in ceeaq ce priveste delimitarea si inchiderea spatiilor. Atat lamelele, cat si caseta grilajului sunt realizate din otel galvanizat. Culorile folosite sunt cele din paleta RAL, iar vopsirea se face in camp electrostatic. Este accesorizat cu o yala, iar caseta electrica nu permite motorului sa deschida grilajul cand yala il blocheaza. Se pot instala chedere care reduc zgomotul si realizeaza o inchidere etansa.

Grilaj metalic cu tuburi ondulate

Mostra-grilaj-otel4

   Grilajele metalice reprezinta sisteme grilaj cu tuburi ondulate si sunt o perfecte pentru inchiderea si delimitarea spatiilor. Tuburile, la fel ca si caseta grilajului, sunt realizate din otel galvanizat. Vopsirea se realizeaza in camp electrostatic, iar nuantele care pot fi utilizate sunt cele din gama RAL. Are prevazuta o yala mecanica si o caseta electrica. Cea din urma nu permite motorului sa deschida grilajul cand yala este incuiata. Se pot instala chedere care reduc zgomotul si realizeaza o inchidere etansa.

Grilaje metalice cu tuburi drepte

Mostra-grilaj-otel6

   Grilaj otel cu tuburi drepte sunt o solutie optima pentru inchiderea si delimitarea spatiilor. Tuburile de grilaj otel sunt realizate din otel galvanizat si sunt vopsite in camp electrostatic in orice nuanta RAL. Caseta grilajului are forma patrata si este realizata din tabla de otel galvanizat. Grilajul este accesorizat cu o yala, iar caseta electrica nu permite motorului sa deschida grilajul cand aceasta il blocheaza. Optional, se pot instala chedere care reduc nivelul de zgomot si realizeaza o inchidere etansa suplimentara.