Usa multifunctionala H 3-D

   Usa multifunctionala H 3-D este o usa Hormann utilizata pentru accesul din garaj in locuinta. Acesta usa este o usa pentru protectie impotriva incendiilor si poate fi etansata suplimentar impotriva emanatiilor de gaze si impotriva zgomotelor.

Caracteristici:

   Blat de usa robust: Blatul usii este izolat termic cu vata mineral, este gros de 45 mm si are o intaritura si bolturi de siguranta din otel. Tocul esre gros de 2 mm si este prevazut cu garniture de etansare EPDM pe 3 laturi, fiind usor de montat datorita diblurilor de zidarie.
   Vitrare optionala: optional, poate fi inserat un geam transparent de protectie anti-incendiu. Acestor modele de usi trebuie sa li se adauge un amortizor sus.

Vitrare-geam-dreptunghiular1
Vitrare-geam-dreptunghiular2
Vitrare-geam-dreptunghiular3
Vitrare-geam-rotund

   Dotari suplimentare pentru alte functii: Izolarea fonica si rezistenta la efractie pot fi ridicate prin diverse dotari suplimentare (profil de inchidere din aluiminiu, sina pentru prag, bolturi de siguranta suplimentare, balama de siguranta din aluminiu). Totodata, usa poate fi accesorizata cu protectie anti-fum cu garniture retractabila la pardoseala sau profil de inchidere din aluminiu cu etansare, amortizor si butuc profilat.

Tocul usii

Toc

Tocurile disponibile pentru usile Hormann sunt realizate fie din lemn, fie din otel. Tocul din otel este zincat la cald, grunduit cu vopsea in camp electrostatic si poate fi vopsit individual pentru a se asorta perfect cu aspectul blatului.

Caracteristici:

Toc de colt sau toc care imbraca zidul: In functie de locul in care urmeaza sa fie montata usa, tocul poate fi de colt sau unul care imbraca zidul.
Toc insurubat sau sudat: Indiferent de variant pe care o alegeti, tocul este ambalat in pachete astfel incat sa poata fi imediat si facil de montat.
Dotare completa: Fiecare toc vine cu toate componentele necesare pentru montare: materialul necesar pentru fixare, marcaje pentru montare exacta si instructiuni pentru vopsire.

Tocuri-de-colt-si-care-imbraca-zidul
Toc-insurubabil

Culori pe care le poate avea usa Hormann, usa multifunctionala:

Usile Hormann sunt disponibile in 12 culori preferentiale si in toate culorile din gama RAL.

Culori-preferentiale

Suprafete decorative

Usile Hormann pot avea 5 suprafete superioare cu diverse texturi ce imita lemnul si o suprafata eleganta Titan Metalic.

Suprafete usa Hormann