Usa de protectie contra incendiului H 8-5

   Usa de protectie contra incendiului H 8-5 este cea mai vanduta usa protectie incendiu din Europa pentru subsolurile cu incalzire si este confectionata de Hormann. Acest model de usa este recomandat a fi utilizat pentru subsolurile incalzite si pentru spatiile de depozitare a combustibililor.

Caracteristici:

   Blat de usa stabil: Blatul usii este izolat termic, are grosimea de 45 mm, este faltuit pe 2 laturi, iar grosimea tablei este de 0,9 mm. Este dotat cu o izolatie din vata mineral retardant la foc, are ranforsare din otel si 2 bolturi de siguranta, tot din otel. Incuietoarea si setul de manere pot fi utilizare pentru bututci profilati si chei neprofilate (BB).
   Protectie contra incendiilor: Materialul anti-incediu este acoperit frontal pe toata latimea si atasat coplanar la nivelul usii si al gurii de vizitare.
   Etansietate pe toate laturile: Tocul usii are grosimea de 2 mm, are protective impotriva incendiului si este prevazut cu o garniture de etansare de jur imprejur.
   Protectie antifum: La cerere, usa Hormann poate fi echipata cu amortizor sus si prag jos pentru etansare impotriva fumului.

Toc

Tocul usii

Toc

Tocurile disponibile pentru usile Hormann sunt realizate fie din lemn, fie din otel. Tocul din otel este zincat la cald, grunduit cu vopsea in camp electrostatic si poate fi vopsit individual pentru a se asorta perfect cu aspectul blatului.

Caracteristici:

Toc de colt sau toc care imbraca zidul: In functie de locul in care urmeaza sa fie montata usa anti-incendu, tocul poate fi de colt sau unul care imbraca zidul.
Toc insurubat sau sudat: Indiferent de variant pe care o alegeti, tocul este ambalat in pachete astfel incat sa poata fi imediat si facil de montat.
Dotare completa: Fiecare toc vine cu toate componentele necesare pentru montare: materialul necesar pentru fixare, marcaje pentru montare exacta si instructiuni pentru vopsire.

Tocuri-de-colt-si-care-imbraca-zidul
Toc-insurubabil

Culori pe care le pot avea usile Hormann:

Usile Hormann sunt disponibile in 12 culori preferentiale si in toate culorile din gama RAL.

Culori-preferentiale

Suprafete decorative

Usile Hormann pot avea 5 suprafete superioare cu diverse texturi ce imita lemnul si o suprafata eleganta Titan Metalic.

Suprafete usa Hormann