Usi rapide

   Usile rapide sunt acele usi de mare viteza care se deschid si se inchid foarte rapid. Dupa modul de ridicare  sunt impartite in doua categorii: usi cu impachetare si usi cu rulare.
   Usile cu ridicare rapida sunt folosite pentru izolarea termica si fonica a spatiilor industriale. Acestea sunt prevazute cu placa de control cu circuite logice si LED-uri, circuit electric cu sigurante comandat prin intrerupatoare de control de la distanta, temporizator reglabil comutator pentru selectia functiilor, panou de comanda cu butoane, si buton rosu pentru oprire de urgenta.
   Exista posibilitatea implementarii unor paneluri transparente pentru a asigura o mai buna vizibilitate in spatiul de lucru. De asemenea, se poate regla timpul de inchidere/deschidere.

   Usi rapide de exterior si interior

   Usi rapide de exterior sunt rezistente la intemperii, fiind solutia optima pentru spatii logistice si industriale in care rapiditatea deschiderii/inchiderii face diferenta: hale de productie, depozite de alimente etc.
   
Usile rapide de interior izoleaza spatiile de frig sau caldura puternica, noxe sau alte elemente care perturba activitatea din locurile respective si separa fara a obstructiona liniile de productie sau zonele de depozitare. Usile rapide de mari dimensiuni sunt destinate interioarelor foarte mari precum hangare de aeroport, santiere navale, spatiile unde se doreste facilitarea accesului utilajelor. Acestea sunt echipate cu dispozitive de siguranta, iar in cazul unei pene de curent sau prin apasarea butonului rosu de urgenta dispozitivul de siguranta deschide automat usa, permitand o evacuare sigura si rapida.
   Catalog Usi Rapide

usi rapide roluire

Usile rapide cu roluire sunt ideale pentru a fi folosite in domenii precum: depozite, magazine, centre comerciale. Este indicata atat pentru delimitarea spatiilor din interior cat si pe cele din exteriorul cladirilor.

 • Orice spatiu comercial
 • Otel zincat/ galvanizat
 • Alegere grad de transparenta
usi rapide impachetare

Usile rapide cu impachetare sunt solutia optima pentru spatiile industriale unde rapiditatea deschiderii si inchiderii face diferenta. Acestea sunt rezistente la conditiile meteo nefavorabile si face fata diferentelor de temperatura. Usa rapida este compusa din doua cadre…

 • Actionare automata sau semiautomata
 • Tratament anticoroziune
 • Fotocelule
usi rapide spirala

Usile rapide spirala sunt caracterizate de tehnologia de infasurare fara atingere si foaia de usa cu suprafata nateda, ca expresie a unui design industrial modern. Prezinta profile cu pereti dubli si cu izolare termica ridicata.

 • Paleta de culori RAL
 • Tehnologie de infasurare
 • Izolare termica
usi turbo spirala

Usile rapide turbo spirala conving printr-un design modern, functioneaza cu o viteza incredibila si necesita o intretinere scazuta. Viteza superioara, rezistenta la vant puternic si fiabilitate excelenta au fost pe deplin indeplinite.

 • Design revolutionar
 • Izolare termica, fonica
 • Maneta deschidere urgenta