Rampe hidraulice tip foarfeca

   Rampe hidraulice tip foarfeca fac operatiunile de incarcare si descarcare mai eficiente, oferind o mai mare siguranta, atat operatorului, cat si bunurilor transportate. Aceste rampe sunt solutia profesionala pentru a compensa inaltimi si distante mari.
   Rampa hidraulica de egalizare este dotata cu balamale cu autocuratare, valva de siguranta impotriva prabusirii platformei si rulmenti pe care gliseaza limba telescopica. Este garantata o functionare de lunga durata. Acestea pot fi livrate in versiuni RAL sau galvanizate. Actionate hidraulic, rampele de egalizare au o capacitate de incarcare de 4000 – 6000 kg si in momentul cand sunt in repaus au o sarcina transversala de incarcare de 9000 kg.
   Acest tip de rampa este adaptabila tuturor situatiilor de descarcare. Platforma de incarcare se autoechilibreaza, astfel  sarcinile inegale pe laturi pot fi echilibrate fara probleme. Ventilele automate integrate in cilindrii de ridicare, cu actionare non stop, asigura rampa hidraulica impotriva caderii daca un camion pleaca prea devreme si platforma este inca incarcata.