Perdele pentru piscine si grajduri

Perdele PVC izolante pentru piscine

   Perdele pentru piscine si bai au rol in delimitarea spatiilor interioare sau exterioare in zona bailor, bazinelor si piscinelor, sau a compartimentelor pentru dus si vestiare.

Aceste perdele PVC termice piscine pastreaza temperatura optima la dus sau la piscina interioara si mediul igienic, ce nu necesita intretinere foarte frecventa.

Perdelele pentru piscine sunt compuse din fasii PVC fixate de profile PVC sau din otel inoxidabil si se fabrica pe dimensiunile cerute de client.

perdele piscine

Perdele PVC izolante pentru grajduri

perdele grajduri

Perdele PVC izolante pentru grajduri au rol in inchiderea spatiilor care adapostesc animale. Prin optarea pentru acest tip de perdele PVC termice adapost animale, animalelor le este permisa o trecere foarte usoara dinauntru in afara si invers.
Perdele PVC pentru grajduri pastreaza calitatea igienica a aerului din interior si temperatura optima a acestuia, impiedicand praful si factorii poluanti sa patrunda, precum si insectele.

Pe langa utilizarea la delimitarea grajdurilor, acest tip de perdele PVC poate fi folosit si la separarea custilor de caini, pastrand vizibilitatea spre exterior. Marginile rotunjite ale fasiilor din care sunt compuse duc la o trecere confortabila a animalelor.

Fasiile PVC termoizolatoare sunt fixate pe profile din otel galvanizat sau inoxidabil si se executa pe dimensiuni, la comanda.