Grilaje metalice aluminiu

   Grilaje metalice aluminiu, care sunt oferite de catre firma noastra, sunt de doua tipuri: de interior si de exterior. Aceste grilaje metalice rulou pot fi fabricate in functie de cerintele clientului si la dimensiunile dorite de catre acesta. Sunt produse care pot fi utilizate la buticuri si chioscuri, banci, birouri, centre comerciale si expozitionale, depozite.

   Grilajele metalice rulou satisfac cele mai exigente conditii de siguranta, protectia ridicata fiind nelipsita. Acest tip de grilaje imbina intr-un mod inteligent calitatea cu creativitatea, garantand astfel confortul utilizatorilor. Se monteaza cu usurinta si nu necesita costuri suplimentare pentru intretinere.

   Grilajele metalice sunt cele mai utilizate tipuri de dispozitive mobile antifurt. Sunt confectionate din lamele pline sau perforate, realizate in culoare alb, zincat sau gama de culori RAL. Grilajle metalice nu sunt izolate deoarece nu sunt umplute cu spuma poliuretanica.

   Tipul de actionare poate fi manual sau automat. Se poate adauga motorizare automata, controlare de la cheie, butoane pentru coborare si urcare. Automatizarea este ideala in cazul spatiilor comerciale, cel mai potrivit fiind intrerupatorul cu cheie. De asemenea, sunt echipate cu dispozitive impotriva caderii si sunt prevazute cu elemente de legatura pentru o siguranta maxima.

   Printre avantajele utilizarii grilajelor metalice rulou se numara:

  • silentiozitatea: datorita echipamentelor moderne folosite in confectionarea grilajelor metalice rulou, indiferent de modul de actionare al acestora, zgomotul este redus;
  • siguranta: grilajele metalice aluminiu ofera o protectie ridicata datorita materialelor de calitate superioara din care sunt confectionate;
  • rezistenta pe termen lung: grilajele metalice sunt concepute sa reziste unei utilizarii intense si schimbarilor de temperatura.

   Aceste produse sunt cele mai accesibile, pretul lor diferentiindu-se in functie de tipul de lamele utilizat in procesul de fabricare.

Catalog Grilaje Metalice Aluminiu